• 15 - 35 Jaar Garantie
  • 100% duurzaam

Laat je inspireren!

Nog niet gefloerd? We helpen je graag met wat inspirerende voorbeelden van klanten die jou voorgingen! We verzamelen foto’s en video’s van echte Floer-klanten, als inspiratiebron voor anderen. Zo proberen we je te helpen in de zoektocht naar jouw droomvloer. Heb jij ook een mooie woning met een Floer als basis? Geef je op voor een inspiratieverzoek en wie weet sta jij binnenkort op deze pagina! Thuis op de bank de complete collectie bekijken? Bestel het gratis collectieboek met meer dan 80 pagina’s aan Floer collecties en inspiratie!

Ik zoek naar:
Alles tonen

Verfijnd Walvisgraat PVC

Cetus Crème

In deze ruime woning is er gekozen voor een Walvisgraat PVC vloer met een subtiel eiken uiterlijk. De crème kleur met subtiele wisselende ondertonen wordt in dit interieur modieus gecombineerd met zwarte accenten. Hierdoor vormt zich binnen in deze woning een bijzonder geheel. Ondanks de contrasten, sluiten de accessoires, meubels en de vloer elegant en verfijnd op elkaar aan.

 

 

Inspireer mij!

Karakteristiek Walvisgraat PVC

Gaia Grijsbeige

In het mooie Haren wonen Mariska en Benjamin in een ruime twee onder één kap woning. ‘We waren op zoek naar het vloer-totaalplaatje: een niet-reflecterend eiken design, makkelijk te onderhouden en geschikt voor een groot huishouden met huisdieren en kinderen.’ Uiteindelijk viel de keuze op een karakteristieke Walvisgraat PVC vloer.

Inspireer mij!

Elegant & warm eiken PVC

Waterloopbos Lichtbruin Eiken

Betreed de betoverende wereld van Floer Bossen PVC, waar tijdloze elegantie samensmelt met warme charme. Ontdek het meesterlijke samenspel tussen de natuurgetrouwe eiken noesten van deze extra brede PVC vloer en de harmonie van het interieur. Van de robuuste eettafel tot de matzwarte keuken, elk element ademt stijl en comfort. Stap binnen en laat je verwonderen door de tijdloze allure van deze prachtige lichtbruine eiken PVC vloer.

Inspireer mij!

Royaal Walvisgraat PVC

Orka Onbehandeld

Kom binnenkijken in deze smaakvolle woning en ervaar de doordachte styling. Dankzij het onbehandeld eiken uiterlijk van de XL visgraat PVC vloer en prachtige interieur wordt er een gouden combinatie creëert. Luxe, ruimtelijk en royaal: het Walvisgraat PVC is het allemaal. Kijk binnen & beleef het Walvisgraat PVC fenomenaal.

Inspireer mij!

Idyllisch Walvisgraat PVC

Noordkaper Natuur

Stap binnen in de wereld van idyllisch en indrukwekkend Walvisgraat PVC en ervaar de doordachte styling van het interieur. Met een XL visgraat PVC vloer als de perfecte basis, de zwarte keuken en de minimalistische accessoires word je direct geïntrigeerd door de schoonheid van de inrichting. Kijk binnen & proef de charme van deze bijzondere XL visgraat PVC vloer.

Inspireer mij!

Rustiek Breed PVC

Midwolderbos Rustiek Eiken

Deze klanten hebben gekozen voor een rustiek eiken PVC vloer met opvallende noesten en details. Met een sprekende vloer als basis is in de rest van het interieur gekozen voor witte en zachte tinten. Hierdoor krijgt de vloer alle ruimte en straalt de inrichting een serene sfeer uit. Benieuwd geworden? Stap binnen en ontdek het breed Bossen PVC.

Inspireer mij!

Modieus & Magnifiek Click PVC

Eemland Karamel (uit collectie en vervangen)

In deze woning ervaar je de stijlvolle combinatie van een modieus interieur met een eiken click PVC vloer. De frisse groentinten, effen bank en donkergrijze keuken brengen de warmte van het realistische eiken PVC extra naar voren. De grootse vloer krijgt alle ruimte in de royale woning met open ruimtes. Kom binnen & maak het mee.

Inspireer mij!

Staal & Visgraat PVC

Onbehandeld Eiken (uit collectie en vervangen)

Ontdek de stijlvolle sfeer van dit interieur met zwart tinten en industriële accenten. Het staal gecombineerd met donkere kleuren, accentueert de visgraat PVC vloer. Geschikt voor iedere ruimte zoals de keuken, woonkamer en de kinderkamer! Het realistische 3D houtpatroon maakt de lichte visgraat vloer perfect voor deze woning.

Inspireer mij!

Rustiek Walvisgraat PVC

Narwal Nootbruin (uit collectie en vervangen)

Voel de warmte je tegemoet komen! Het modern industriële interieur van deze woning krijgt een stoere look door de stalen onderdelen van de meubels. De gouden accenten in de accessoires dragen bij aan een elegante uitstraling. De koele kleuren worden gecomplementeerd door de warme tinten in de muren en de prachtige diepbruine Walvisgraat PVC vloer. Waar wacht je op? Kom kijken!

Inspireer mij!

#gefloerd door Floer