• 15 - 35 Jaar Garantie
  • 100% duurzaam

Laat je inspireren!

Nog niet gefloerd? We helpen je graag met wat inspirerende voorbeelden van klanten die jou voorgingen! We verzamelen foto’s en video’s van echte Floer-klanten, als inspiratiebron voor anderen. Zo proberen we je te helpen in de zoektocht naar jouw droomvloer. Heb jij ook een mooie woning met een Floer als basis? Geef je op voor een inspiratieverzoek en wie weet sta jij binnenkort op deze pagina! Thuis op de bank de complete collectie bekijken? Bestel het gratis collectieboek met meer dan 80 pagina’s aan Floer collecties en inspiratie!

Ik zoek naar:
Alles tonen

Elegant & warm eiken PVC

Waterloopbos Lichtbruin Eiken

Betreed de betoverende wereld van Floer Bossen PVC, waar tijdloze elegantie samensmelt met warme charme. Ontdek het meesterlijke samenspel tussen de natuurgetrouwe eiken noesten van deze extra brede PVC vloer en de harmonie van het interieur. Van de robuuste eettafel tot de matzwarte keuken, elk element ademt stijl en comfort. Stap binnen en laat je verwonderen door de tijdloze allure van deze prachtige lichtbruine eiken PVC vloer.

Inspireer mij!

Robuust Laminaat

Lichte eik

Een strakke, moderne inrichting met een luxe 32,8 cm brede laminaatvloer? Deze klant durfde het aan en het resultaat mag er zijn! Het doorlopende eiken patroon op de planken zorgt voor een eindeloze lange en brede plank. Met het prachtige levende design van het Landhuis laminaat geeft het deze eigentijdse woning net dat beetje extra. Ontdek de strakke en frisse uitstraling van deze hippe inrichting met de robuuste lichte vloer!

Inspireer mij!

Rustiek Breed PVC

Midwolderbos Rustiek Eiken

Deze klanten hebben gekozen voor een rustiek eiken PVC vloer met opvallende noesten en details. Met een sprekende vloer als basis is in de rest van het interieur gekozen voor witte en zachte tinten. Hierdoor krijgt de vloer alle ruimte en straalt de inrichting een serene sfeer uit. Benieuwd geworden? Stap binnen en ontdek het breed Bossen PVC.

Inspireer mij!

Buitengewoon Breed Laminaat

Onbehandelde Eik

Kom binnenkijken & kom tot rust. Het daglicht valt naar binnen en accentueert het doorlopende patroon van de brede laminaatvloer. Hierdoor krijgt het huis een groots effect en komt de onbehandelde eiken kleur schitterend naar voren.

Inspireer mij!

Akoestische wandpanelen

Mahonie Naturel

Kom binnenkijken in het café en ontdek hoe het café een luxe, modern en warm uiterlijk heeft gekregen met de Akupanelen. Door gebruik te maken van de warme natuurlijke kleur van het Akupanel Wandpaneel in combinatie met de zacht oranje bank en het donkere decor, is deze ruimte omgetoverd tot een echte eyecatcher.

Inspireer mij!

Retro & Rustiek Laminaat

Rustiek Pure Eik

Kom binnenkijken in deze woning. Met elementen van een retro interieur, moderne accessoires en een vintage stijl vormt de mix een bijzonder geheel. De laminaat vloer ligt in de hele woning waardoor zowel de extra brede als smalle laminaat delen extra opvallen. Eigengereid en stijlvol. Maak het mee.

Inspireer mij!

Modieus & Magnifiek Click PVC

Eemland Karamel (uit collectie en vervangen)

In deze woning ervaar je de stijlvolle combinatie van een modieus interieur met een eiken click PVC vloer. De frisse groentinten, effen bank en donkergrijze keuken brengen de warmte van het realistische eiken PVC extra naar voren. De grootse vloer krijgt alle ruimte in de royale woning met open ruimtes. Kom binnen & maak het mee.

Inspireer mij!

Stijlvol & sterk laminaat

Weesp Witbeige Eiken (uit collectie en vervangen)

In deze woning is er gekozen voor een industriële stijl! De velours bank in een prachtig donkergroene kleur, houten ronde salontafeltjes en stalen poten zetten de toon van de stijl. Dankzij de waterbestendige afwerking van het brede laminaat is de vloer heel geschikt voor de hele woning. Kijk binnen in deze smaakvolle woning!

Inspireer mij!

#gefloerd door Floer