• 15 - 35 Jaar Garantie
  • 100% duurzaam
Door: Jet
Leestijd: ~2 minuten

Floer-Sloophout-Laminaat-Ruw-Donker-Eiken-product-groot

Nieuwe Sloophout Laminaat vloeren

Misschien heb je het weleens voorbij zien komen, deze bijzondere verouderd & rustieke collectie. De Sloophout Laminaat vloeren in onder andere de kleur Drijfhout Grijs zijn het bekijken en ontdekken echt wel waard. Stuk voor stuk zijn ze namelijk voorzien van een houten design, met een verouderde en rustieke look. Het Sloophout Laminaat is een bijzondere collectie en verdiende een update. Door de komst van Ruw Blond Eiken en Ruw Donker Eiken krijgt de collectie twee bijzondere nieuwe Sloophout Laminaat vloeren erbij.

Ruw Donker Eiken

Floer-Sloophout-Laminaat-Ruw-Donker-Eiken-product
Het Sloophout Laminaat – Ruw Donker Eiken is een sterke laminaatvloer met een verouderd en rustiek gerookt eiken uiterlijk. De diep donkerbruine kleur geeft een interieur een andere dimensie. Het laminaat lijkt te ‘leven’ door de variërende bruin tinten, net als eiken parket vloeren. De vloer is afgewerkt met register embossing wat betekent dat de houtstructuur zichtbaar en voelbaar in het laminaat is verwerkt. Door de handige klikverbinding leg je het Ruw Donker Eiken gemakkelijk zelf.
Floer-Sloophout-Laminaat-Ruw-Blond-Eiken-product-sfeer

Ruw Blond Eiken

We introduceren het Sloophout Laminaat – Ruw Blond Eiken. Deze laminaatvloer heeft een onbehandeld verouderd kleur en een prachtige uitstraling. Door deze rustieke lichtbruine kleur zorgt de vloer voor een prachtige sfeer in huis. Eenvoudig te combineren met de laatste trends zorgt de Floer voor de perfecte basis in huis. De luxe V-groef rondom accentueert de plank afmeting en geeft de vloer dat ruwe randje. De laminaat vloer is extra breed door de afmeting van 24,4 cm breedte en een lengte van 138 cm.

Floer-Sloophout-Laminaat-Ruw-Blond-Eiken-front

Bekijk de nieuwe vloeren of ontdek bijvoorbeeld één van de andere, unieke Sloophout Laminaat vloeren! Liever een nóg bredere laminaatvloer? Misschien is dan het Steden Laminaat of het extreem brede Landhuis Laminaat iets voor jou! Wil je meer unieke collecties zien? Bekijk dan de prachtige Click PVC vloeren met realistische eiken design en handige klik verbinding of ontdek de XL visgraat vloeren Walvisgraat PVC. Een Floer thuis bekijken? Bekijk dan alle vloeren in de Floer catalogus of doe een aanvraag voor een staal!

Gratis Collectieboek?

Meer lezen?

Vraag het gratis Floer Collectieboek aan en blader door meer dan 80 pagina’s aan Floer inspiratie en collecties!

Aanvragen