• 15 - 35 Jaar Garantie
  • 100% duurzaam
Door: Jet
Leestijd: ~2 minuten

Trap overzettreden

Floer de hoogte in! Het kan vanaf nu met de Trap Overzettreden van Floer. Verkrijgbaar in bijpassend design aan de populaire Landhuis Laminaat vloeren! Daardoor zorgen de vloeren voor eenheid in huis. De treden zijn standaard beschikbaar in een breedte van 115 cm. Door de Variclick verbinding zijn de trap treden direct aan de vloer te leggen.
Floer-Trap-treden-overzettrede-natuurlijke-eik-interieur

Overtreffende trap

De nieuwe trap overzettreden zijn toegevoegd aan het Floer Accessoires assortiment en in vier verschillende kleuren te krijgen. De kleuren zijn: Lichte Eik, Onbehandelde Eik, Natuurlijke Eik en Donkerbruine Eik. Heb jij één van de gelijknamige vloeren in huis? De trap overzettreden zijn namelijk direct te leggen aan jouw Landhuis Laminaat vloer. Door te kiezen voor de Floer Trap Overzettreden zorg jij in het interieur voor de overtreffende trap!

Meer nieuwe trap accessoires

Heb je een bredere trap of zit er een (brede) bocht in de trap? In dat geval zijn er ook bredere traptreden verkrijgbaar van maar liefst 145 cm! Hiernaast zijn er ook bijpassende zijpanelen, trapneus profielen en meer te bestellen via de Floer dealer! Hierdoor kan je de trap volledig bijpassend aan de vloer maken. Vraag er dan naar bij jouw dichtstbijzijnde dealer en ontdek het volledige trap accessoires assortiment!Floer-Tapoverzettrede-Landhuis-Laminaat-Natuurlijke-Eik
Floer-trap-overzet-treden-volledig-assortiment

Nog meer voordelen

Maar de overzettreden hebben nog meer voordelen! Zo zijn de normale Landhuis Laminaat vloerdelen te installeren als stootbord maar is het uiteraard ook mogelijk om een overzettrede te combineren met een wit of zwart stootbord. De trap treden zijn ook heel makkelijk om te onderhouden en schoon te maken! Dankzij de antislip afwerking zijn de treden extra veilig en heel geschikt voor gebruik door kinderen. Benieuwd geworden? Ontdek dan alles over deze trap accessoires.

Gratis Collectieboek?

Meer lezen?

Vraag het gratis Floer Collectieboek aan en blader door meer dan 80 pagina’s aan Floer inspiratie en collecties!

Aanvragen