• 15 - 35 Jaar Garantie
 • 100% duurzaam
Door: Jet
Leestijd: ~3 minuten

Deze keer kijk je naar een FloerTube special: Fit met Floer! Waarom Fit met Floer? Het is belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Dit is natuurlijk altijd van belang maar in deze periode mogen we best wat extra aandacht besteden aan onszelf. Nu thuiswerken de norm is en we helaas niet naar de sportschool kunnen moeten er andere oplossingen bedacht worden om fit te blijven. In deze speciale Fit met Floer aflevering geeft onze sportieve Bernardo tips & trucs om thuis te sporten, met Floer onderdelen!

Met de voetjes van de Floer!

In de video worden verschillende HIIT oefeningen voor een full body workout laten zien. Je traint de borst, rug, buik, benen, biceps, billen en meer! Wat goed is voor het lichaam, is ook goed voor de geest. Je kunt deze HIIT training thuis doen of lekker in de buitenlucht. Doordat je niet perse iets nodig hebt zijn er mogelijkheden genoeg. Wil jij jezelf graag uitdagen? Gebruik Floer onderdelen zoals ondervloeren of vloer pakken die nog liggen te acclimatiseren. De oefeningen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden dus kom op, met de voetjes van de Floer!

Fit voor beginners

Floer-Visgraat-Laminaat-Bruin-Eiken-vloer-interieur
Floer Visgraat Laminaat – Bruin Eiken vloer

Heb je al een tijdje niets gedaan of wil je graag beginnen met thuis trainen? Volg dan onderstaand schema! Probeer elke oefening 20 seconden lang vol te houden en neem daarna 10 seconden rust voordat je naar de volgende oefening gaat. Word fit met Floer en herhaal deze training 3 x in de week.

  1. Squats
  2. Front lunges zonder gewicht
  3. Push ups
  4. High to low plank
  5. Low plank arm extended
  6. Kick sits
  7. Cardio circuit training

Was dit easy peasy voor jou? Herhaal de training nogmaals!

Ben je pro? Doe het zo!

Sport je al intensief en kun je wel wat variatie gebruiken? Of wil jij jezelf flink uitdagen? Dit volgende schema is namelijk voor de pro sporters onder ons. Liggen Floer delen te acclimatiseren? Gebruik vloer pakken als onderdelen van de cardio circuit training of de ondervloer rollen om je squats moeilijker te maken voor jezelf. Doe elke oefening 30 seconden lang, gevolgd door een rust van 15 seconden voordat je met de volgende oefening start.

 1. Squats met de Contactloos Ondervloer
 2. Jumping lunges met de Geruisloos Ondervloer
 3. Push ups
 4. Diamond push ups
 5. Explosive push up shoulder tap (ook wel superman genoemd)
 6. Low to high plank
 7. Low plank arm extended
 8. Kick sits
 9. Cardio circuit training

Klaar en alles gedaan? Top! En nu kan je weer opnieuw beginnen voor ronde 2, om het af te maken met ronde 3.
Want jij als pro, doet het zo! Toch?!

Floer-Visgraat-PVC-vloer-Puur-Eiken-sfeer-topdown-groot-ceramic-bead-technologie
Floer Visgraat PVC – Puur Eiken

Kom tot rust en bekijk onze informatieve FloerTube video’s. Bekijk de FloerTube video over het egaliseren van een ondergrond of lees alles over de warmteweerstand van de vloeren. Na deze workout is het tijd om alles te leren over Floeren. Benieuwd naar de huidige Floer trends voor wonen? Relax en bekijk dan alle vloeren van Floer. Lees onze blogs en ontdek alles over onze verhuizing tot collectie updates.

Gratis Collectieboek?

Meer lezen?

Vraag het gratis Floer Collectieboek aan en blader door meer dan 80 pagina’s aan Floer inspiratie en collecties!

Aanvragen