• 15 - 35 Jaar Garantie
  • 100% duurzaam
Door: Jet
Leestijd: ~3 minuten

Nieuwe visgraat PVC vloeren! Met al die prachtige vissen in de zee is het maken van een keuze een lastige klus. Nu maken we het nog iets lastiger. We hebben namelijk nieuwe Visgraat PVC vloeren toegevoegd aan het assortiment! Benieuwd naar deze nieuwe parels en wil je weten wat er met de huidige kleuren gaat gebeuren? Ontdek er hier alles over!

PVC visgraat vloeren

Floer-Visgraat-PVC-Mat-Wit-Eiken-sfeer-perspectiefDe PVC visgraat collectie was aan vervanging toe. De vloeren zijn in een nieuw jasje gestoken en er zijn wat details aangepast. Het resultaat? Splinternieuwe Visgraat PVC vloeren. De collectie PVC patroonvloeren bestaat op dit moment uit zes diverse kleuren. Zo kan er gekozen worden voor stijlvolle licht eiken PVC vloeren, zoals de Crème Eiken en Mat Wit Eiken. Maar wie denkt dat er alleen voor lichte, natuurlijke kleuren is gekozen heeft het mis. In de Visgraat PVC collectie zijn namelijk ook bijzondere donkere kleuren toegevoegd. Ontdek bijvoorbeeld de PVC visgraat vloer Bruin Eiken of kies voor echt donker en ga voor zwart visgraat PVC.

Floer-Visgraat-PVC-vloer-Onbehandeld-Eiken-sfeer-front
Floer Visgraat PVC vloer – Onbehandeld Eiken

Alleen maar voordelen

De nieuwe patroon PVC vloeren hebben een extra realistisch eiken design en zijn afgewerkt met een voelbare structuur. Dankzij de fijne microvelling geeft een nieuwe PVC visgraat vloer iedere woning een stijlvol karakter. Doordat de PVC vloeren verlijmd worden gelegd zorgen deze plak PVC vloeren voor een extra strak en tijdloos karakter in huis. Wist je dat de visgraat PVC vloeren bovendien perfect te combineren zijn met vloerverwarming? Door de extreem lage warmteweerstand van 0,025 m2K/W zijn de PVC vloeren uitermate geschikt voor vloerverkoeling en -verwarming. Bovendien zijn de PVC vloeren duurzaam! De plak PVC vloeren zijn voorzien van de hoge gebruiksklasse 33/42 waardoor deze zowel commercieel als industrieel toegepast kunnen worden. Het visgraat PVC wordt daarnaast geleverd met 20 jaar garantie!

Visgraat vloeren vliegen om je oren

Heb jij een visgraat vloer op je wensenlijstje staan? Dan kan het zijn dat je er niet helemaal uitkomt. Laten we eerlijk zijn, er zwemmen ook gewoon zoveel vissen in de zee. Kiezen tussen extra realistische Visgraat Laminaat vloeren of de bijzondere nieuwkomer het Walvisgraat Laminaat is geen makkelijke opgave. En dan zijn er ook nog Click PVC visgraatvloeren en de immens populaire Walvisgraat PVC vloeren! Door de komst van deze prachtige, nieuwe visgraat PVC vloer kunnen we je het niet makkelijker maken, wel moeilijker. Wil je deze visgraat vloeren in het echt ervaren? Vraag een proefstaal aan en ontdek jouw favoriete vloer.

Floer-Visgraat-PVC-Zwart-Eiken-sfeer-topdown

De oude Visgraat PVC collectie

Had jij een voorkeur voor één van de oude visgraat vloeren? Of heb je deze vloer al liggen en heb je binnenkort een aantal extra m2 nodig vanwege een verbouwing of uitbouw? De vloeren zijn op dit moment uitlopend beschikbaar, zolang de voorraad strekt. Neem gauw contact op met jouw Floer dealer!

2 reacties - “6 nieuwe Visgraat PVC vloeren | Nieuw bij Floer”

  • Beste heer/mevrouw,

    Ik wil vragen waar moet ik een een proefstal van de pvc vloer vragen – via uw web site of bij de plaatselijke dealer? En hoeveel kost dat?

    Met vriendelijke groeten,

    Sofiya.

    • Hi Sofiya, leuk om te horen dat je enthousiast bent over een Floer! Stalen zijn gemakkelijk en snel te bestellen via floer.nl/stalen. Het is ook mogelijk om een staal via jouw dichtstbijzijnde dealer aan te vragen. Mocht je nog vragen hebben horen we het graag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis collectieboek?

Meer lezen?

Vraag het gratis Floer Collectieboek aan en blader door meer dan 80 pagina’s aan Floer inspiratie en collecties!

Aanvragen