• 15 - 35 Jaar Garantie
  • 100% duurzaam
Door: Bernado
Leestijd: ~3 minuten

Hoi! Mijn naam is Rixt en ik wil me graag voorstellen als kersverse Floer Blogger. En met alle liefde deel ik vanaf nu elke maand mijn kijk op vloerinspiratie, tips & tricks bij het kopen en leggen van een vloer, hulp bij keuzestress en meer. Maar, wie ben ik nu eigenlijk?

gastblogger-rixt

Wonen als baan

Al van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in interieur. Als kleine Rikkie stond ik er al op dat mijn slaapkamer om de twee jaar gerestyled moest worden en mijn Sims-gezin leefde altijd in een tip top ingericht huis (thank you Rosebud!). Het was voor mij daarom ook niet meer dan logisch om na het behalen van mijn havodiploma, Interior Design and Styling te gaan studeren. Nadat ik mij officieel “designer” mocht noemen, heb ik enkele jaren ervaring opgedaan als ontwerper bij diverse projectinrichters. Maar sinds 2016 heb ik mijn eigen ontwerpbureau, om zo mijn creatieve en ondernemende energie kwijt te kunnen. Sindsdien help ik mensen met hun “interieur-issues”, maak ik visualisaties voor zowel de particuliere als de zakelijke markt, maar schrijf ik ook columns voor meerdere kranten en blog ik op mijn eigen website.

interieur-gastblogger-rixt

Particuliere interieur visualisatie

Trendalert

Interieur is een constant bewegende markt. Waar vorig jaar bijvoorbeeld roze een trendkleur was, zie je dit jaar steeds meer beige en bruintinten. Je begrijpt daarom wel dat ik voor mijn bedrijf constant op zoek ben naar de nieuwste trends. Ik struin hiervoor regelmatig nationale én internationale meubelbeurzen af en hou altijd mijn ogen en oren open voor inspiratie.

Floer blogger

Waarom Floer, zou je denken. Floer oprichter Lennart is, net als ik, geboren en getogen Hoogevener. We zijn elkaar via via, digitaal tegengekomen en spraken af om te kijken wat we voor elkaar konden betekenen. Lennart zijn passie voor vloeren viel mij meteen op. Hij gaf ook aan dat hij opzoek was naar een blogger die interieur tips en advies ging geven bij zijn vloeren. Voor mij een eer om die taak op mij te nemen én tegelijkertijd te mogen werken met de mooie en unieke producten van Floer. Ik hoop je in de toekomst veel wooninspiratie te mogen geven als Floer blogger!

Neem een kijkje tussen onze Floeren!

Op de website vind je vloeren in verschillende materialen en kleuren. Laminaat vloeren, eiken parket, breed laminaat en PVC vloeren vind je terug in het assortiment. PVC vloeren zijn onder andere beschikbaar in Klik PVC, plak PVC, Walvisgraat PVC, Visgraat PVC, PVC tegel en Tegel Klik PVC. De visgraat is ook beschikbaar in Click Visgraat PVC.

Gratis Collectieboek?

Meer lezen?

Vraag het gratis Floer Collectieboek aan en blader door meer dan 80 pagina’s aan Floer inspiratie en collecties!

Aanvragen