• 15 - 35 Jaar Garantie
  • 100% duurzaam
Door: Kay
Leestijd: ~4 minuten

De eerste stap binnen een gebouw, je komt direct in aanraking met de vloer. Daarom moet de vloer natuurlijk wel tiptop zijn, want de vloer is namelijk hèt meest gebruikte stuk van een gebouw. In deze blog geven wij jou inspiratie mee voor kantoor en projectinrichting.

De slijtvastheid van de vloer

Floer-Visgraat-Laminaat-Creme-Eiken-Vloer-sfeer-2-1
Floer Visgraat Laminaat – Crème Eiken

Misschien wel hèt belangrijkste van een vloer in een gebouw, de vloeren worden namelijk veel gebruikt en moeten wel tegen aardig wat voetstappen kunnen. Daardoor is het belangrijk dat de vloeren slijtvast zijn. De slijtvastheid van de vloer is belangrijk voor de intensiviteit van het gebruik. De slijtvastheid van de vloer geeft aan in hoe verre de vloer slijt en hoe duurzaam de vloer is. Een kantoor vloer wordt veel gebruikt en moet daarom voorzien zijn van een slijtvaste toplaag. Daarnaast moet de vloer natuurlijk tegen een stootje kunnen. De meeste laminaat vloeren vallen in een hoge gebruiksklasse, zo bevatten de visgraat laminaat vloeren een AC6 gebruiksklasse. Hierdoor zijn de vloeren zowel geschikt voor intensief huishoudelijk als intensief commercieel gebruik. Deze visgraat vloeren bevatten daarnaast ook nog eens een slijtvaste toplaag, een ideale vloer voor in een gebouw!

Wist je dat?

Floer speciale ondervloeren aanbiedt die het loopgeluid tot wel 25% reduceert! Wel zo fijn voor een ruimte waar veel mensen over de vloer komen 😉.

Floer-Tegel-Click-PVC-Vloer-Vaalserberg-Donkergrijs-sfeer-2
Floer Tegel Click PVC – Vaalserberg Donkergrijs

Projectinrichting kantoor

Het kantoor, iedereen loopt en schuift met stoelen over de vloer, oftewel kwetsbare plek voor een vloer. Moet je een kantoor voorzien van de juiste kantoorvloer? Ga dan voor bijvoorbeeld voor een Click PVC vloer. Deze vloeren zijn eenvoudig te leggen en bevatten een uiterst sterke slijtlaag. Hierdoor hoef je als bedrijf geen zorgen te maken over de vloer en ben je verzekerd van een zeer slijtvaste kantoorvloer. Er zijn ondertussen al meerdere kantoren gefloerd met de Tegel Click PVC vloeren. Een kantoorhond op de werkvloer? Geen probleem! De viervoeter kan gewoon ongestoord zijn gang gaan op kantoorvloer. Meer weten over kantoor vloeren? Neem dan een kijkje op ‘Wat is de beste kantoorvloer?

Projectinrichting horeca

Wil je voor een waterbestendige vloer gaan? Ga dan voor een PVC vloer! De Plak en Click PVC vloeren zijn volledig waterbestendig en zijn dus ideaal voor bijvoorbeeld een bar. Daarnaast bevatten beide PVC vloeren een ijzersterke slijtlaag. De horecaruimte voorzien van visgraat? Als horecabedrijf wens je natuurlijk wel een zo’n modern mogelijke inrichting. Floer biedt een ruim assortiment aan Visgraat PVC vloeren, van standaard tot XL Visgraat en van wit tot zwart eiken. Genoeg keuze om een modern interieur te creëren.

Betere Akoestiek in het gebouw creëren

Floer-Akupanel-XL-Wandpaneel-Mahonie-Naturel-project
Floer Akupanel XL Wandpaneel – Mahonie Naturel

In plaats van het kastje naar de muur gaan we van de vloer naar de muur. Buiten de vloeren kan je met Floer ook de wanden een make-over geven. Met de Akupanel Wandpanelen zorg jij voor een betere akoestiek in de ruimte. Naast een betere akoestiek creëer je met deze wandpanelen een modern uiterlijk, perfect te combineren met visgraat PVC vloeren, lees er alles over in ‘Visgraat PVC combineren met akupanel XL wandpanelen‘.  Overigens zijn de Floer Akupanel Wandpanelen erg eenvoudig te monteren, wel zo fijn voor grote projecten. Met een lengte van 300cm kan je de XL Wandpanelen op vrijwel iedere wand plaatsen. Bovendien zijn de Aku panelen duurzaam geproduceerd, in het vilt zijn namelijk gerecyclede PET-flessen verwerkt. Naast een betere akoestiek in de ruimte dragen de panelen dus ook nog bij aan een beter milieu, een perfect item voor projectinrichting 😉.

Ga voor Floer met jouw projectinrichting

Ben je na het lezen van deze blog geïnteresseerd als projectinrichter? Neem dan een kijkje op onze projectinrichting-pagina. Wellicht kunnen we samen een toffe samenwerking starten om jouw projecten in de toekomst een unieke touch te geven met Floer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis collectieboek?

Meer lezen?

Vraag het gratis Floer Collectieboek aan en blader door meer dan 80 pagina’s aan Floer inspiratie en collecties!

Aanvragen