• 15 - 35 Jaar Garantie
  • 100% duurzaam
Door: Lennart
Leestijd: ~4 minuten

Bij Floer zijn we altijd op zoek naar de mooiste vloeren die aansluiten op de laatste trends en ontwikkelingen in de woninginrichting. Daarom verandert ons assortiment ook met enige regelmaat. Zo is het nu weer tijd voor een update in de Floer Laminaat collecties, in het artikel lees je wat er geüpdate is in de Visgraat en Authentiek collectie.

Floer Visgraat Laminaat 4 nieuwe kleuren

 Visgraat Laminaat

Visgraat is de laatste jaren de grootste trend in vloeren. De klassieke patroonvloer was voorheen een exclusieve vloer en alleen verkrijgbaar in het traditionele houten visgraat parket. De visgraat vloer is dan ook zeker niet terug van weggeweest, maar juist bereikbaarder geworden dankzij onze alternatieven in laminaat vloeren en PVC vloeren. Na het grote succes van ons 12 mm dikke Visgraat Laminaat in 5 kleuren hebben we 4 kleuren toegevoegd aan deze prachtige collectie. Het visgraat laminaat assortiment heeft nu nog meer diepte en speelt goed in op de verschillende trends uit 2019! Bekijk alle kleuren online in onze complete Visgraat Laminaat collectie.

Floer-Visgraat-Laminaat-Onbehandeld-Eiken-Vloer-sfeer-12

Wist je dat het visgraat laminaat met 12 mm veel dikker is dan ‘gewoon’ laminaat? Dit zorgt ook voor een massiever loopgeluid vergelijkbaar aan parket. Daarnaast bestaan de planken uit het meest sterke HDF, waardoor de vloer in de gebruiksklasse AC6 valt. De vloeren kunnen daardoor ook intensief commercieel worden toegepast. Je krijgt als particulier een garantie van 35 jaar op het Floer Visgraat Laminaat, dit wordt ook wel een levenslange garantie genoemd. Niet gek toch? Wist je dat jij een visgraat vloer zelf kunt leggen? Dankzij de verbindingen krijg jij dit ook voor elkaar. Heb je na het zien van de legvideo toch nog een vraag? Neem contact op voor een uitgebreid advies.

Authentiek XL

Onze Authentiek Collectie bestond uit extra dikke en lange laminaat planken. Ook hier heeft het laminaat een massiever loopgeluid vanwege de extra dikte. Daarnaast maken de lange lengtes tot bijna 2 meter deze collectie zo bijzonder. Combineer dit met een prachtige V-groef en 3D houtstructuur, ook wel register embossing genoemd, en je hebt een echte eiken parketplank! De naam Authentiek (parket) komt dan ook zeker niet uit de lucht vallen. Naast deze collectie met extra dikke en lange planken hebben we in de Landhuis Laminaat collectie planken in een extreme breedte van 32,8 cm. Dit jaar leek het ons leuk om die eigenschappen nog eens te combineren in een Laminaat vloer met een ongekende dimensie! Dit resulteerde in 6 nieuwe kleuren Authentiek XL, niet alleen extra dik (10 millimeter) en extra lang (2,02 meter) maar ook nog eens extra breed (24,5 centimeter). Bekijk deze mooie vloeren zoals het Floer Authentiek Laminaat – Gebrand Wit Geolied.

XL-naast-extra-lang-ook-extra-breed

De 24,5 cm breedte van de Authentiek plank zorgt ervoor dat deze laminaatvloer beschikt over enkel uitzonderlijke eigenschappen. Zeker gezien de vergelijking met een standaard afmeting laminaat plank die minimaal 2 x in deze luxe vloeren past. Daarnaast zijn ook deze vloeren voorzien van de prachtige 3D houtstructuur en V-groef, zoals de complete Authentiek Collectie.

floer-authentiek-laminaat-productfoto

Zebra Visgraat ‘Zeebraat’ Laminaat

Bij het toevoegen van 4 nieuwe kleuren Visgraat Laminaat kwamen we op het idee om de nieuwe ‘Mokka Zwart‘ en ‘White Wash’ te combineren tot een Zebra Visgraat vloer. Dit moesten we natuurlijk even pijlen onder de social Floer volgers en Floer Fans. Daarbij kregen we een aantal leuke reacties, we gaan de vloer echter niet als standaard item toevoegen aan de collectie. Uiteraard kan deze op verzoek wel zo bij de Floer dealer worden besteld! Eventueel kunnen, voor de creatievelingen, ook andere kleuren worden gecombineerd. Ook verschillende andere legpatronen behoren tot de mogelijkheden. Vraag ons gerust voor meer informatie of bijvoorbeeld leginstructies.

Bekijk ook eens onze andere vloeren collecties!

Naast laminaat vind je op de website ook PVC en Eiken Hout vloeren. PVC vloeren zijn beschikbaar in veel verschillende varianten. Wil je een houtlook? Ga dan voor Click PVC, Visgraat PVC, Walvisgraat PVC, Visgraat Click PVC of Breed PVC. Bekijk eens de Walvisgraat PVC – Orka Onbehandeld. Geïnteresseerd in een betonlook? Ga dan voor PVC tegel of Tegel Click PVC.

Gratis Collectieboek?

Meer lezen?

Vraag het gratis Floer Collectieboek aan en blader door meer dan 80 pagina’s aan Floer inspiratie en collecties!

Aanvragen