• 15 - 35 Jaar Garantie
  • 100% duurzaam
Door: Jet
Leestijd: ~2 minuten

Het is weer december en dat betekent dat de tijd is gekomen om een Floer cadeau te doen! Ben jij of ken jij iemand die een gratis vloer kan gebruiken? Lees dan gauw verder.

Een gratis vloer

Een gratis vloer, wie wil dat nou niet?! Ken jij iemand die een steuntje in de rug kan gebruiken en een Fantastisch kerstcadeau wilt geven? Laat het ons weten! Werk je in de zorg en heb je een pittige tijd achter de rug? Ben je hersteld (of nog herstellende) van Covid-19 of op een andere manier geraakt door de gevolgen van de Coronacrisis? Ken jij iemand die niet zo veel te besteden heeft en last heeft van waterschade in huis? Of is er een andere reden waarom jij een gratis vloer kan gebruiken? Laat het ons weten en vul het contactformulier in!

Floer-Landhuis-Laminaat-Onbehandelde-Eik-sfeer-vloer-extra-breed

Hoe maak je kans?

Hoe maak je kans? Simpel! Plaats een berichtje onder de post op onze social media kanalen waar jij de reden in verteld waarom jij of iemand anders kans wilt maken op een gratis vloer. Wil je dit liever privé delen met Floer? Dat kan ook! Vul hieronder het contactformulier in.

Aanmelden

Aanmelden kan vanaf donderdag 9 december 18:00 uur tot en met donderdag 16 december 18:00 uur. Aanmelden kan niet meer. Op zondag 26 december maken we bekend wie een gratis vloer gewonnen heeft. Vanaf vrijdag 17 december zullen we de aanmeldingen beoordelen en vanuit deze selectie houden we een loting, zo maakt iedereen evenveel kans.

Ben jij benieuwd naar meer acties van Floer? Neem een kijkje op ons YouTube kanaal en volg FloerTube!
Zo blijf je altijd op de hoogte.

Vul hier het contactformulier in en maak kans!

De actie is gesloten, daarom is het aanmeldformulier niet meer aanwezig.