• 15 - 35 Jaar Garantie
  • 100% duurzaam
Door: Jet
Leestijd: ~2 minuten

Vanochtend was het weer zover, de bekendmaking van de Financial Times FT1000 ranglijst. Voor de derde keer op een rij heeft Floer een notering in deze prestigieuze lijst behaald. En wederom is Floer de enige groothandel uit Nederland in de FT1000 lijst. Een prestatie waar we enorm trots op zijn!

Financial Times FT1000 en FD gazelle

Financial Times FT1000 ranglijst

De FT1000-lijst, samengesteld door de Financial Times en Statista, eert jaarlijks de snelstgroeiende bedrijven in Europa. Om opgenomen te worden, moeten bedrijven voldoen aan strikte criteria, waaronder aantoonbare groei in omzet en personeelsbestand gedurende een periode van drie jaar, evenals het hoofdkantoor in Europa hebben. Deze lijst, waar Europese bedrijven worden gerangschikt van 1 tot 1000 op basis van hun groei, is een prestigieuze erkenning van organische ontwikkeling binnen de markt.

Floer-floerboden-coming-soon-foto-ft1000-lijst
COMING SOON Floerboden.de

Floer als enige groothandel uit Nederland in FT1000 lijst

Met een notering op nummer 745 in de FT1000 lijst, samen met 28 andere Nederlandse bedrijven behoort Floer voor de derde keer op een rij tot de snelst groeiende bedrijven in Europa. Maar daar blijft het niet bij. Floer is voor de tweede keer de enige groothandel uit Nederland in de lijst!

De grenzen over

Floer-broers-Lennart-en-Matthijs-met-hond-Max
V.l.n.r. Broers Lennart en Matthijs met Floer-hond Max

‘Ondanks dat we ook nog steeds de focus hebben op het uitbouwen en het versterken van ons klantennetwerk in Nederland, zijn we ook al een tijdje over de grens bezig,’ aldus Matthijs Groenewold, mede-eigenaar van Floer. ‘Het afgelopen jaar hebben we ons gefocust op België en inmiddels zijn daar een aantal dealers actief. Terwijl we hieraan verder bouwen, gaan we ons nu vooral focussen op het opbouwen van een netwerk in Duitsland. Deze uitbreiding naar internationale markten is een spannende fase voor Floer. We zijn ervan overtuigd dat ons unieke assortiment ons in staat zal stellen om ook in het buitenland succesvol te zijn. Met deze nieuwe erkenning in de FT1000 ranglijst kijken we vol vertrouwen naar de toekomst en blijven we streven naar nog meer groei, innovatie en succes!’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis collectieboek?

Meer lezen?

Vraag het gratis Floer Collectieboek aan en blader door meer dan 70 pagina’s aan Floer inspiratie en collecties!

Aanvragen