• 15 - 35 Jaar Garantie
  • 100% duurzaam
Door: Lars
Leestijd: ~3 minuten

Het einde van het jaar is in zicht en dat betekent dat er weer allerlei lijstjes opgemaakt worden. Naast de standaard verlanglijstjes voor kerst en sinterklaas zijn er ook lijstjes die zich focussen op ‘de beste….’ of ‘de top….van 2022’. Zo komt ook het Financieele Dagbad ieder jaar met hun FD Gazellen lijst. Hierin geven ze een jaarlijkse ranglijst van de snelstgroeiende bedrijven in Nederland. Met trots mogen we dan ook mededelen: Floer is FD Gazelle 2022!

floer-fd-gazelle-2022
Floer is FD Gazelle 2022!

FD Gazellen Awards

Voor het 19e jaar op rij reikte het Financieele Dagblad op 22 november de FD Gazellen Awards uit. Dit jaar reikten ze de meest bekende ondernemersprijs uit aan de in totaal 685 snelstgroeiende bedrijven van Nederland. De bedrijven in de lijst zijn gerangschikt op omzetgroei en krijgen aan de hand hiervan een bepaald aantal punten toegekend. Hiernaast is de werknemersgroei en winstmarge in het puntentotaal meegenomen. De omzetgroei van de bedrijven telde dit jaar twee keer zo zwaar mee als de andere pijlers. Het puntentotaal bepaalt hierbij de eindrangschikking. Mochten er bedrijven zijn met een gelijk aantal punten dan is de omzetgroei de bepalende factor voor de plaats op de lijst.

Er is één algemene lijst voor alle bedrijven en meerdere lijsten gebaseerd op bedrijfsgrootte en regio. Zo zijn de lijsten opgedeeld in bedrijfsgroottes klein, midden en groot waarbij de regio’s noord, oost, zuid en west aangehouden is. Floer is (op basis van de FD pijlers) een ‘klein’ bedrijf gevestigd in het prachtige Groningen. Hierdoor staan we in de lijst voor de categorie klein en regio noord.

Floer is FD Gazelle 2022

In de lijst ‘klein regio noord’ staan we op een prachtige 6e plek! Dit betekent dat er maar 5 bedrijven zijn in de categorie die we voor ons moeten laten. Een prestatie om natuurlijk trots op te zijn! In 2020 zijn we op de 6e plek geëindigd en vervolgens in 2021 op de 5e plek. Dit betekent dat Floer al 3 jaar lang bij de 10 snelstgroeiende bedrijven in de categorie klein noord zit. Wellicht is het ook nog even leuk om te vermelden dat we dit jaar op de 65e plek zijn geëindigd in de algemene lijst voor snelstgroeiende bedrijven van Nederland. Daarmee behoren we dus wederom tot de 100 snelstgroeiende bedrijven van ons land.

Wij van Floer feliciteren alle andere bedrijven die samen met ons in deze prachtige lijst staan en bedanken het Financieele Dagblad voor de vermelding. Hiernaast willen we natuurlijk al onze dealers en hun klanten bedanken voor het kiezen van Floer. Op dat we met zijn allen een fantastisch 2023 tegemoet mogen gaan!

Wil je trouwens altijd op de hoogte blijven van het laatste Floer nieuws? Volg ons dan op onze socials en mis niets!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis collectieboek?

Meer lezen?

Vraag het gratis Floer Collectieboek aan en blader door meer dan 80 pagina’s aan Floer inspiratie en collecties!

Aanvragen