• 15 - 35 Jaar Garantie
  • 100% duurzaam
Door: Floor
Leestijd: ~3 minuten

Floor (28) gaat zich bezighouden met het schrijven van blogs op Floer.nl.
Ze woont met haar dochter in Groningen in een leuk, sfeervol huisje. Ze is geïnteresseerd in interieur, woontrends en inrichting en verandert haar huis regelmatig qua stijl, kleuren of inrichting. Je kan de blogs van Floor van Floer tegen het einde van elke maand verwachten op onze social media en onze website. Meet Floor van Floer!

Hello september!

De maand september is begonnen en daarmee ook meteen het slechte weer. In de eerste week werd mijn hoop op een mooie nazomer weggewaaid. Letterlijk. Het leek alsof de herfst meteen begonnen was. De wind, de regen, de kou. Ik had het Koud. Met hoofdletter. En alsof het niet erger kon, waren de weersvoorspellingen 2 weken lang onophoudelijk slecht. Echt weer om op de bank te kruipen met een dekentje of nog beter, mijn bed in te duiken, Netflix aan, eten bestellen en er niet meer uit komen. De herfst doet dat met je, wakkert het aan. Aan de ene kant gezellig, maar ik wil nog geen afscheid nemen van de zomer en de mooie zonnige dagen.

… maar het werkt samen

Eind augustus was het nog 34 graden. Ik stond, zat en lag te zweten in mijn huis, maar nu mag de verwarming bijna weer aan. Ach, positief belichten Floor. Het zorgt er wel voor dat ik me nog meer dan normaal ga focussen op mijn interieur. Mijn interieur is een mix van verschillende stijlen. Een tikkeltje Industrieel, overheersend Scandinavisch en met Urban Jungle accenten. Dit klinkt misschien als een zooitje ongeregeld, maar het werkt samen. Kiezen voor één stijl in mijn interieur kan ik niet. Ik combineer het liever. Sinds deze week werk ik bij Floer en ga ik aan de slag met? Juist, bloggen.
En ik ben razend enthousiast want wat ik eerst ga doen tijdens mijn nieuwe baan is een broodnodige nieuwe Floer kiezen en ga ik dit proces beschrijven in mijn eerste blog, dat over twee weken zal worden geplaatst.

Mijn huisje

Mijn huis is redelijk klein, een schipperswoning naast het Noorderplantsoen. Klein en schattig, maar ik moet het niet te vol zetten. Het is precies groot genoeg voor mijn dochter en mijzelf, maar ik zoek altijd naar mogelijkheden om mijn huis ruimer te laten lijken. Bijvoorbeeld door het gebruik van bepaalde kleuren of een bepaald soort behang. Ik ben erg blij met mijn nieuwe uitdaging en kijk er naar uit om elke maand een blog voor jullie te schrijven. Elke derde vrijdag van de maand kan je mijn blog verwachten.

Tot snel!

Floor van Floer

Gratis Collectieboek?

Meer lezen?

Vraag het gratis Floer Collectieboek aan en blader door meer dan 80 pagina’s aan Floer inspiratie en collecties!

Aanvragen