• 15 - 35 Jaar Garantie
  • 100% duurzaam
Door: Jet
Leestijd: ~3 minuten

Nieuw bij Floer

Uitbreiding in het Click PVC assortiment! Er zijn nieuwe XL Click PVC vloeren toegevoegd aan de Natuur Click PVC collectie en er is een nieuwe kleur in het huidige Visgraat Click PVC assortiment. Benieuwd naar deze extra grote klik PVC vloeren of nieuwsgierig naar de nieuwe visgraatvloer? Ontdek er hier alles over!

XL Click PVC vloeren

Floer-Natuur-Click-Vloer-XL-PVC-Roegwold-Rustiek-model-2.jpgJe leest het goed, er zijn nieuwe XL click PVC vloeren! Dankzij de breedte van 22,9 cm en de lengte van 183 cm (!) zijn deze vloeren met recht XL te noemen. De ijzersterke rigid click PVC vloeren hebben een rigid core tussenlaag waardoor de vloerdelen extra zwaar zijn. Dankzij de register embossing afwerking wordt het realistische eiken uiterlijk benadrukt. Het zorgt ervoor dat de structuur niet alleen zichtbaar, maar ook voelbaar is in de toplaag van de planken.

Realistisch eiken PVC

De realistisch eiken PVC vloeren hebben een Fastclick verbinding. Hierdoor leg jij jouw klik PVC vloer gemakkelijk! Het zelf te leggen PVC is afgewerkt met een slijtlaag van 0,55 mm en een zeer hoge gebruiksklasse. De click PVC vloeren met steen mineralen tussenlaag kunnen namelijk zelfs industrieel toegepast worden! Net als de normale Natuur Click PVC, Visgraat Click PVC en Tegel Click PVC vloeren ontvang je enkel in combinatie met de Rigid Click PVC Ondervloer 20 jaar garantie op de vloer. Maar er zijn nog meer voordelen! Zo vragen de vloerdelen weinig onderhoud en zijn de klik PVC vloeren groots en prachtig om te zien. Bekijk de vier nieuwe XL click PVC vloeren hier:

  1. Dwingelderveld Natuur XL
  2. Kennemerland Warmbruin XL
  3. Roegwold Rustiek XL
  4. Horsterwold Wit XL

Visgraat Click PVC

Naast de XL klik PVC vloeren is er ook een nieuwe Visgraat Click PVC vloer toegevoegd aan de huidige collectie! Dankzij de komst van Eems Natuur breiden we de collectie uit met een natuurlijk eiken visgraatvloer. Met een warme eiken tint, een luxe V-groef rondom de plank en de klikverbinding kent deze Floer alleen maar voordelen! Ben je benieuwd naar deze nieuwe visgraat click PVC vloer en wil je er meer van zien? Bekijk de stijlvolle vloer hier!

Floer-Visgraat-Click-PVC-Vloer-Eems-Natuur-Eiken-sfeer-3
Floer Visgraat Click PVC – Eems Natuur

Uit het assortiment

Hiernaast gaan er ook een aantal vloeren uit het assortiment, dit zijn: Natuur Click PVC – Horsterwold Wit XL, Natuur Click PVC – Kennemerland Warmbruin XL, Natuur Click PVC – Dwingelderveld Natuur XL en het Visgraat Click PVC – Eems Natuur Eiken. Zolang de voorraad strekt zijn deze vloeren uitlopend verkrijgbaar via jouw dichtstbijzijnde Floer dealer.

Benieuwd naar de nieuwe vloeren? Bestel een proefstaal en bekijk jouw favoriete vloer thuis vanaf de bank. Ben je benieuwd naar meer unieke vloeren collecties? Ontdek ze allemaal! Heb je een voorkeur voor breed laminaat of XL visgraat PVC zoals de Walvisgraat PVC collectie? Of juist een vloer met een verouderd en retro uiterlijk zoals de Sloophout Laminaat vloeren? Bekijk alle bijzondere vloeren of ontdek wie er een Floer gewonnen heeft op de blog pagina!

Gratis Collectieboek?

Meer lezen?

Vraag het gratis Floer Collectieboek aan en blader door meer dan 80 pagina’s aan Floer inspiratie en collecties!

Aanvragen