• 15 - 35 Jaar Garantie
  • 100% duurzaam
Door: Jet
Leestijd: ~2 minuten

De kerstboom staat te schitteren, de kerstdagen zijn in volle gang en de heerlijkste gerechten worden geserveerd. Na weer een bijzonder jaar is het natuurlijk fijn om een goede jaarafsluiting te hebben. Bij Floer weten we dat maar al te goed. Aan het einde van het jaar doen we daarom graag iets extra’s voor iemand die wel een lichtpuntje kan gebruiken. Wat ligt er onder de kerstboom? Wie is de winnaar van de gratis vloer?

Win een gratis vloer actie

Begin december lanceerde we zonder aankondiging een wel hele bijzondere winactie: maak kans op een gratis Floer. Mensen konden zichzelf of iemand anders aanmelden door een contactformulier in te vullen waarin werd gevraagd om aan te geven waarom diegene kans moest maken op dit grootste cadeau. ‘We hebben honderden mooie en aangrijpende verhalen ontvangen’, aldus Lars, webcare medewerker bij Floer. ‘7 dagen lang heeft de mogelijkheid voor aanmelden open gestaan maar vanaf het eerste uur liep de actie al storm. Het heeft daardoor wel even wat tijd gekost om alle inzendingen te lezen.’ En zoals bekend gemaakt delen we vandaag wie er een gratis Floer heeft gewonnen. 

All you need is…

Dit is het derde jaar dat Floer een speciale december actie organiseert maar de eerste keer dat het vloeren merk het op deze manier heeft gedaan. ‘Dit jaar hebben we de actie groter opgezet dan afgelopen jaren’, vertelt Lars verder. ‘De afgelopen jaren hebben we het wat lowkey aangepakt. Maar om iemand een steuntje in de rug te geven wilden we dit keer in deze bijzondere periode groots uitpakken.’ En dat heeft Floer gedaan. We maken dit jaar niet een winnaar van een gratis vloer bekend maar geven twee vloeren weg! ‘We konden er gewoon simpelweg niet omheen. Er waren zoveel mooie verhalen en daarom hebben we er uiteindelijk voor gekozen om twee gelukkige winnaars te selecteren.’ Bekijk deze speciale FloerTube aflevering hieronder.

Tot volgend jaar

Heb jij dit jaar niet gewonnen? Niet getreurd! Kerstvrouw Jet is volgend jaar weer van de partij! Ben jij benieuwd naar voorgaande kerst acties van Floer? Bekijk de video’s op het Floer YouTube kanaal en abonneer jezelf! Zo blijf je altijd op de hoogte van leuke video’s zoals bijvoorbeeld de Fit met Floer special.