• 15 - 35 Jaar Garantie
  • 100% duurzaam
Door: Jet
Leestijd: ~3 minuten
Floer-Walvisgraat-PVC-Noordkaper-Natuur-sfeer-perspectief-walvisgraat-pvc-de-mega-makeover
Floer Walvisgraat PVC – Noordkaper Natuur

Walvisgraat PVC vloeren: Feni, Fidi, Fici

Soms is het een tijd van komen, domineren en ook weer gaan. Zo is het ook met de Walvisgraat PVC collectie. We blijven bij Floer graag continu in ontwikkeling en houden ervan om ons assortiment regelmatig onder de loep te nemen. We vragen onszelf telkens weer af; is dit product wat het zijn moet, zijn er nog wijzigingen die we kunnen doorvoeren, kunnen we dit product nog verbeteren? Dit doen we niet alleen bij de producten die minder vaak gekocht worden dan bijvoorbeeld een PVC visgraat vloer, maar ook bij onze TOP collecties. En omdat we verbeteringen willen doorvoeren is het nu dan echt tijd geworden en mag het hoge woord eruit; de Walvisgraat PVC MEGA-makeover is begonnen, en een aantal Walvisgraat PVC vloeren gaan uit het assortiment! 

Floer-Walvisgraat-PVC-Narwal-Nootbruin-sfeer-perspectief-closeup-walvisgraat-pvc-de-mega-makeover
Floer Walvisgraat PVC – Narwal Nootbruin

Uit het assortiment

Ja, je hebt het goed gelezen. We halen Walvisgraat PVC vloeren uit het assortiment. En dat doen we toch met een beetje kriebels in onze buik. Welke vloeren gaan uit de collectie? Alle vloeren, behalve de Orka Onbehandeld! De uitlopende kleuren Cetus Creme, Balein Beige, Beloega Bruin, Narwal Nootbruin en Vaquita Vergrijsd zijn uitlopend beschikbaar en maken plaats van een aantal nieuwe, vaak gelijknamige vloeren. Heb je interesse in één van deze uitlopende vloeren? Neem contact op met jouw dichtstbijzijnde dealer en vraag naar de voorraad. Let op: een aantal van deze vloeren zijn al zeer beperkt voorradig.

Meer weten over deze ingrijpende verandering? Bekijk deze FloerTube video en ontdek er alles over!


Waar ruimte wordt gemaakt, liggen kansen

Floer-Walvisgraat-PVC-Gaia-Grijsbeige-sfeer-perspectief-boven
Floer Walvisgraat PVC – Gaia Grijsbeige

En deze kansen grijpen we graag met beide handen vast! Doordat 5 van de 6 huidige XL visgraat PVC vloeren uit de collectie gaan, maken ze plaats voor nieuwe vloeren. We voegen daarom niet 5, maar 7 nieuwe kleuren aan de Walvisgraat PVC collectie toe! Met deze nieuwe vloeren creëren we een unieke collectie, die bestaat uit een groot aantal prachtige, wisselende eiken tinten. De duurzaam geproduceerde Walvisgraat PVC vloeren zijn niet alleen prachtig om te zien, maar ook MEGAMAT © afgewerkt. Deze afwerking zorgt voor een super stijlvol resultaat. Maar daar blijft het niet bij, MEGAMAT geeft het eiken uiterlijk ook een extra boost. Het zorgt voor een nog natuurlijker eiken design. 

Walvisgraat PVC: de MEGA-makeover

Dus, dames en heren, jongens en meisjes, het is tijd om jouw Floer naar nieuwe hoogten te tillen met onze sprankelende nieuwe kleuren Walvisgraat PVC met een verbluffende MEGAMAT afwerking. Ga voor een natuurlijke, stijlvolle uitstraling en maak je interieur compleet met de vernieuwde XL visgraat PVC vloeren. Duik, net zoals de vissen, in deze nieuwe collectie en transformeer jouw huis vandaag nog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis collectieboek?

Meer lezen?

Vraag het gratis Floer Collectieboek aan en blader door meer dan 80 pagina’s aan Floer inspiratie en collecties!

Aanvragen