• 15 - 35 Jaar Garantie
  • 100% duurzaam
Door: Iruna
Leestijd: ~2 minuten

Niet zo lang geleden heeft Floer haar plannen bekendgemaakt om de grenzen te verleggen en nieuwe gebieden in Europa te betreden. En nu is het eindelijk zover! Floer is verheugd om aan te kondigen dat zij de Duitse markt betreedt. Met 10 jaar ervaring en een netwerk van meer dan 100 dealers in Nederland, kijkt Floer ernaar uit om haar Nederlandse expertise te delen met een geheel nieuw publiek in Duitsland.

Floer-Hongaarse-Punt-PVC-Onbehandeld-Eiken

Prestaties en innovaties

Floer levert al bijna tien jaar hoogwaardige en duurzame vloeroplossingen aan het Nederlandse publiek. De toewijding en productinnovatie van het bedrijf zijn consequent erkend met prijzen zoals de FD Gazellen Award en de FT1000 Award voor het derde jaar op rij. Nu is het tijd voor Floer om zijn reputatie uit te breiden naar het Duitse publiek. “Door onze intrede op de Duitse markt kunnen we onze passie voor hoogwaardige vloeroplossingen delen met een breder publiek. We kijken ernaar uit om samen te werken met dealers in Duitsland die onze toewijding aan uitmuntendheid en vloerdesign delen,” aldus Lennart Groenewold, eigenaar van Floer.

Floer beschikt over een ruim assortiment aan producten om elke ruimte te verbeteren, van het tijdloze en elegante Visgraat PVC tot de nieuwste technologie van de MEGAMAT© afwerking. En het gaat niet alleen om vloeren; Floer introduceert ook akoestische oplossingen zoals de Akupanel Wandpanelen en de nieuwe Akukurk Wandpanelen. Deze panelen dienen niet alleen als kunstwerk aan de muur, maar absorberen ook ongewenst geluid.

Floer-Akupanel-XL-Wandpanelen-Onbehandeld-Eiken-klantfoto-@joeybooy-1-bijgesneden

De reis voor ons

Als Floer aan deze nieuwe en spannende reis begint, zullen niet alleen de nieuwste producten in hun assortiment zitten, maar ook de belangrijkste waarden zoals kwaliteit, duurzaamheid en klanttevredenheid. Floer streeft ernaar om aan de behoeften van elke klant te voldoen en hen te adviseren over de beste vloeropties. Om dit te bereiken, heeft Floer onlangs zijn nieuwe Instagram-account gelanceerd, waar Duitse klanten inspirerende video’s en handige tips en trucs voor hun vloerprojecten kunnen vinden. Daarnaast heeft Floer een website speciaal voor de Duitse markt, waar klanten de collecties kunnen verkennen en alle benodigde informatie kunnen vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis collectieboek?

Meer lezen?

Vraag het gratis Floer Collectieboek aan en blader door meer dan 70 pagina’s aan Floer inspiratie en collecties!

Aanvragen