• 15 - 35 Jaar Garantie
  • 100% duurzaam
Door: Lars
Leestijd: ~4 minuten

Another day, another new Floer! We zijn de afgelopen tijd flink bezig met het updaten van het assortiment en voegen er ook een aantal nieuwe Visgraat Click PVC vloeren aan toe. In deze blog lees je welke kleuren dit zijn en geven we je nog even een snelle opfriscursus over deze ideale doe-het-zelf visgraat vloer.

Floer-Visgraat-Click-PVC-Vecht-Vergrijsd-sfeer-front-Akupanel-Lichtbruin-Noten
Floer Visgraat Click PVC – Vecht Vergrijsd

Nieuwe Visgraat Click PVC vloeren

Een aantal maanden geleden heeft de Eems Natuur Eiken een kleine update gekregen. Echter zorgt deze kleine update voor een groot verschil. De vorige versie van deze visgraat klik pvc vloer was namelijk voorzien van een V-groef aan alle zijden van de vloerplank. Aan de nieuwe versie van deze vloer is een microvelling toegevoegd. Deze microvelling loopt net zoals bij de V-groef lang alle zijden van de plank. Een microvelling is minder ‘hard’ waardoor je een rustige vloer met een subtiel uiterlijk krijgt. De minder ‘harde’ groef zorgt er tevens voor dat de planken meer op een geheel lijken dat bijdraagt aan het rustig en subtiel uiterlijk.

De 4 nieuwe Visgraat Click PVC vloeren zijn net zoals de Eems Natuur Eiken voorzien van deze vernieuwde microvelling. Welke kleuren worden er met deze nieuwe vloeren aan het assortiment toegevoegd? De nieuwe klik visgraat vloeren worden geleverd in Crème, Zwart, Wit en Vergrijsd. Je kunt nu dus praktisch alle verschillende interieurstijlen creëren en deze combineren met een klik pvc visgraat vloer. Wil jij bijvoorbeeld een interieurstijl met veel contrast? Combineer een zwarte vloer met witte meubels of een witte vloer met zwarte meubels. Je kunt het allemaal proberen en combineren met de nieuwe visgraat pvc klik vloeren!

Floer-Visgraat-Click-PVC-Maas-Zwart-sfeer-perspectief-hond
Floer Visgraat Click PVC – Maas Zwart

Klik PVC visgraat vloeren

De ideale doe-het-zelf visgraat PVC vloer? Visgraat Klik PVC is eenvoudig zelf te leggen doordat de vloeren voorzien zijn van een super handige klik verbinding. Hiernaast zijn de planken voorzien van een rigid core tussenlaag waardoor de zware vloerdelen extra stabiel blijven liggen. Door de extra zware vloerdelen is het wel belangrijk om een geschikte ondervloer te kiezen voor een Klik PVC vloer. Een Floer Rigid Click Ondervloer biedt de perfecte oplossing. Deze ondervloer heeft een druksterkte van maar liefst 400 KPA waardoor hij voldoende weerstand biedt aan de zware vloerplanken. Tevens krijg je op de Klik PVC vloeren een fabrieksgarantie van 20 jaar bij het combineren met een Rigid Click ondervloer.

De visgraat klik PVC vloeren zijn aan de bovenkant voorzien van een realistisch onbehandeld eiken design. Samen met de voelbare structuur zorgt dit ervoor dat de Klik PVC vloeren haast niet te onderscheiden zijn van echte houten vloeren. De toplaag van de vloerplanken is tevens voorzien van een 0,55 mm dikke slijtlaag die ervoor zorgt dat jij extra lang van jouw nieuwe vloer kunt genieten.

Floer-Visgraat-Click-PVC-Reitdiep-Wit-sfeer-front
Floer Visgraat Click PVC – Reitdiep Wit

PVC laminaat

Zoals in de bovenstaande alinea is vermeld is Klik PVC de ideale doe-het-zelf PVC vloer. Het wil dan ook nog wel eens voorkomen dat mensen deze klik PVC vloeren per ongeluk PVC laminaat noemen. Op zich is dit niet heel vreemd gezien het feit dat een PVC klik vloer het beste van 2 werelden samenvoegt. Je krijgt alle voordelen van een PVC vloer en het wordt daarnaast net als bij een laminaat vloer geleverd met een super handige klik verbinding. Daarom dus vaak PVC laminaat genoemd!

Doordat de klik vloeren gemaakt zijn van PVC, zitten er dus zoals eerder genoemd een hele hoop voordelen aan de vloer. Een PVC vloer is 100% waterbestendig en daardoor geschikt om zowel in de woonkamer als in de badkamer te gebruiken. Hiernaast hebben de vloeren een zeer lage warmteweerstand waardoor ze perfect zijn om te combineren met een vloerverwarming!

Floer-Visgraat-Click-PVC-Kingbeek-Creme-sfeer-front
Floer Visgraat Click PVC – Kingbeek Crème

PVC vloer duurzaam

Ben je op zoek naar een duurzame PVC vloer bij jou thuis? Dan hoef je niet verder te zoeken! De nieuwe Visgraat PVC klik vloeren zijn namelijk voorzien van zowel een REACH certificaat als een A+ emissiewaarde label. Het REACH keurmerk is een keurmerk dat gegeven wordt aan producten die voldoen aan Europese wetgevingen omtrent chemische stoffen in producten. Dit keurmerk wordt ook vaak toegekend aan kinderspeelgoed, daarom is een Floer dus net zo gezond als kinderspeelgoed! De A+ emissiewaarde is het hoogste emissielabel en wordt toegekend aan producten met de laagste emissie-uitstoot. Dit maakt een Visgraat Click PVC vloer een super duurzame vloer en gezond voor ieder binnenhuisklimaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis collectieboek?

Meer lezen?

Vraag het gratis Floer Collectieboek aan en blader door meer dan 70 pagina’s aan Floer inspiratie en collecties!

Aanvragen