• 15 - 35 Jaar Garantie
  • 100% duurzaam
Door: Lars
Leestijd: ~5 minuten

Een super mooie tegelvloer en tegelijkertijd profiteren van de voordelen die PVC vloeren met zich meebrengen? Look no further! Wij hebben de oplossing. Zowel plak als klik tegel PVC vloeren bieden jou de mogelijkheid om te genieten van deze luxepositie. In deze blog lees je de top 5 pvc tegel vloeren en ontdek je alle voordelen.

Waarom PVC tegel vloeren?

Een tegel vloer die niet koud aanvoelt! PVC tegel vloeren zijn de perfecte tegel vloeren voor in huis. Doordat ze gemaakt zijn van PVC zijn ze voorzien van een hele hoop voordelen ten opzichte van een echte tegel vloer. Hiernaast worden ze geleverd met een 100% waterdichtheid waardoor het niet uitmaakt in welke ruimte je de vloeren legt. Badkamer? Geen probleem! Als je de vloeren op de juiste manier plaatst dan zal dit achteraf geen problemen opleveren.

Het maakt verder niet uit welke PVC tegel vloer je in een bepaalde ruimte legt. Zowel plak als klik tegel PVC vloeren zijn 100% waterbestendig en zijn dus zeker niet van suiker gemaakt😉. Het verschil tussen de twee vloeren? Eigenlijk verraadt de naam het al een beetje. De ene vloer moet verlijmd op de ondergrond gelegd worden en de andere is voorzien van een verbinding waardoor je de vloerdelen makkelijk aan elkaar klikt. Wil je alle verschillen en overeenkomsten tussen deze twee Floer toppers weten? Lees de blog ‘Klik tegel PVC versus plak tegel PVC‘ en ontdek het allemaal!

Top 5 PVC tegel vloeren

Ben je benieuwd naar welke vloeren er allemaal in de top 5 PVC tegel vloeren staan? Ontdek het hieronder!

Floer-Tegel-PVC-Vloer-Keramisch-Lichtgrijshttps://floer.nl/product/floer-bossen-pvc-wendelbos-licht-eiken/
Floer Tegel PVC – Keramisch Lichtgrijs

1. Tegel PVC – Keramisch Lichtgrijs

Een ijzersterke en duurzame PVC tegel vloer? Het Floer Tegel PVC in de kleur Keramisch Lichtgrijs is er hier een van. Net als alle andere PVC tegels is deze vloer afgewerkt met een luxe microvelling waardoor het formaat van de tegel nog beter zichtbaar is in de gehele vloer. De PVC tegel is afgewerkt met een lichtgrijze kleur en geproduceerd met een natuurlijke bio-weekmaker uit sojabonen. Super eco-vriendelijk dus! Houd er bij alle plak tegel PVC vloeren wel rekening mee dat de ondergrond goed egaal moet zijn voordat de vloer erop komt te liggen.

Floer-Tegel-PVC-Vloer-Kalksteen-Wit
Floer Tegel PVC – Kalksteen Wit

2. Tegel PVC – Kalksteen Wit

Met het Tegel PVC in de kleur Kalksteen Wit creëer je eenvoudig een stijlvol interieur. De tegels zijn voorzien van voelbare structuur waardoor ze niet te onderscheiden zijn van een echte stenen vloer. Tevens worden de PVC vloeren geleverd met een krasbestendige bovenlaag en een fabrieksgarantie van maar liefst 20 jaar. Dit zorgt ervoor dat jij super lang kunt genieten van deze tegel vloer in jouw interieur. Combineer de witte vloer bijvoorbeeld met donkere accenten en accessoires in een natuurlijke kleur om zo een urban jungle interieur bij jou thuis te creëren. Of kies voor meubels en accessoires met beige tinten om voor een Scandinavisch interieur te gaan.

Floer-Tegel-Click-PVC-Hasseberg-Antraciet-sfeer-kind-hond
Floer Tegel Click PVC – Hasseberg Antraciet

3. Tegel Click PVC – Hasseberg Antraciet

Floer Tegel Click PVC – Hasseberg Antraciet is een PVC tegelvloer die voorzien is van een super handige Fastclick verbinding. Doordat de vloeren voorzien zijn van deze verbinding leg je ze sneller dan de gemiddelde klik vloer en daarom worden ze ook wel de ideale doe-het-zelf PVC vloeren genoemd. Floer klik PVC wordt tevens geleverd met een ‘rigid core’ tussenlaag die ervoor zorgt dat de vloerplanken super stabiel zijn. Deze rigid mineraal kern bestaat uit een mix van steenmineralen en PVC. Deze mix zorgt hiernaast voor een minimale werking van de planken als de vloer eenmaal is gelegd. Doordat de bovenkant van de vloerdelen is voorzien van een realistische en voelbare structuur is het patroon terug te voelen in de tegel.

Floer-Tegel-PVC-Vloer-Graniet-Donker-sfeer-krassen-op-een-pvc-vloer-wegwerken
Floer Tegel PVC -Graniet Donker

4. Tegel PVC – Graniet Donker

Het Floer Tegel PVC in de kleur Graniet Donker is een vloer waarmee je eenvoudig een unieke sfeer geeft aan iedere ruimte. De vloer heeft een rustieke look waardoor je erg goed een industriële look aan je woning kunt geven. Tegel PVC vloeren worden geleverd met een hoge gebruiksklasse waardoor de vloer er niet alleen stevig en sterk uitziet maar dit ook daadwerkelijk zo is. De donkere vloer is goed te combineren met zowel donkere als lichte meubels. Een super veelzijdig Floertje dus! Gebruik ruwe materialen zoals een bakstenen muur of wanden van beton in combinatie met stoelen met metalen poten om de industriële look helemaal af te maken. Door de voelbare structuur in de toplaag van de plank komt de vloer nog meer tot leven!

Vaalserberg Donkergrijs Click Tegel PVC Sfeer
Floer Tegel Click PVC – Vaalserberg Donkergrijs

5. Tegel Click PVC – Vaalserberg Donkergrijs

Floer Tegel Click PVC – Vaalserberg Donkergrijs is net zoals alle andere klik vloeren voorzien van een super handige verbinding. Hiernaast is de vloer voorzien van een super realistische stenen structuur in de bovenlaag van de plank. Hierdoor is het tegel PVC haast niet te onderscheiden van een echte tegelvloer. Wist je dat je op de tegel klik PVC vloeren een fabrieksgarantie krijgt van maar liefst 20 jaar? Doordat de vloeren voorzien zijn van een stenen tussenlaag zijn ze extra stevig en kunnen ze zowel huishoudelijk als commercieel gebruikt worden. Deze garantie wordt trouwens alleen gegeven als je bij deze vloer gebruikt maakt van een Rigid Click PVC ondervloer. Deze ondervloeren zijn speciaal gemaakt om de zware klik PVC vloeren genoeg drukweerstand te bieden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis collectieboek?

Meer lezen?

Vraag het gratis Floer Collectieboek aan en blader door meer dan 80 pagina’s aan Floer inspiratie en collecties!

Aanvragen