• 15 - 35 Jaar Garantie
  • 100% duurzaam
Door: Jet
Leestijd: ~3 minuten

Welke ondervloer gebruik je voor een laminaat vloer

Heb je eindelijk een keuze kunnen maken tussen al die prachtige vloeren moet je nog de juiste ondervloer voor jouw laminaat vloer kiezen. Welke ondervloer je nodig hebt, ligt erg aan jouw situatie en de gekozen vloer. Maar wat zijn de verschillen tussen de ondervloeren? Welke ondervloer is contact geluid reducerend of egaliseert de ondergrond? In deze video van FloerTube vertelt Guido je alles over de verschillende ondervloeren en geeft antwoord op de vraag: welke ondervloer gebruik je voor een laminaat vloer?

Basis Alufoam Ondervloer

We beginnen met een ondervloer met een scherpe prijs: de basis Alufoam. De ondervloer heeft een goede druksterkte waardoor de click verbinding van de laminaat vloer wordt beschermd. Daarnaast is de rol voorzien van een aluminium vochtscherm en dus waterdicht! De ondervloer voldoet aan alle EPLF minimum eisen wat belangrijk is in combinatie met laminaat vloeren.

Een ondervloer met 10 dB geluidsreductie

Woon je in een bovenwoning of appartement? Dan moet je kunnen aantonen dat je 10dB geluid reduceert voor de beneden buren. Hiervoor hebben we de mooie roze Geruisloos Ondervloer ontwikkeld, voorzien van een 10dB geluidsreductie TUV-certificaat. Geruisloos voor je benedenburen dus! Ook deze ondervloer is zeer druksterk en voorzien van een vochtscherm. Bekijk de video om te zien eenvoudig deze te installeren is.

Contactloos Ondervloer: perfect voor op vloerverwarming

Heb je vloerverwarming in huis? Kies een ondervloer die met vloerverwarming gecombineerd kan worden! Onze favoriete Contactloos Ondervloer heeft de allerlaagste warmteweerstand op de markt en zorgt daardoor voor een snelle warmtegeleiding en een optimaal rendement van vloerverwarming. Daarnaast is het kwalitatief verreweg de beste ondervloer, ook voor ondersteuning van de klik verbinding en gebruik op lange termijn. De ondervloer is geluid reducerend en vermindert het loopgeluid in de woning! Zo krijg je een massiever loopgeluid in plaats van het bekende laminaat klik geluid. De Contactloos ondervloer is niet alleen geschikt voor laminaatvloeren maar ook erg geschikt in combinatie met een zwevend gelegde eiken parket vloer!

Groene Ondervloer platen

Heb je een oudere woning of een oude ondergrond? Dan zijn de Groene Ondervloer platen zeer geschikt! Deze platen kunnen namelijk tot 3 mm egaliseren. Ook reduceert deze ondervloer het loopgeluid. Verder is de plaat isolerend, handig bij een koude ondergrond. We leveren standaard gratis een vochtscherm mee zodat je de ondergrond ook waterdicht kan maken. Een ander groot voordeel van deze ondervloer is dat deze milieuvriendelijk is geproduceerd uit houtvezels.

Nog meer ondervloeren van Floer

Heb je nog meer vragen zodat je precies weet welke ondervloer je moet gebruiken voor een laminaat vloer? Ontdek alle accessoires van Floer of neem contact op met jouw dichtstbijzijnde Floer dealer voor een uitgebreid advies. Ben je op zoek naar een ondervloer voor één van de Natuur Click PVC vloeren? Alleen in combinatie met de Rigid Click PVC ondervloer krijg je 20 jaar garantie! Bekijk het volledige assortiment parket, laminaat en PVC vloeren van Floer.

Gratis Collectieboek?

Meer lezen?

Vraag het gratis Floer Collectieboek aan en blader door meer dan 80 pagina’s aan Floer inspiratie en collecties!

Aanvragen