• 15 - 35 Jaar Garantie
  • 100% duurzaam
Door: Jet
Leestijd: ~3 minuten

Geef je woning een ruimtelijk effect met breed laminaat

Er zijn verschillende manieren om je huis ruimer te laten lijken. Kleurgebruik, lichtinval en robuuste meubels hebben hier allemaal invloed op. Maar een brede laminaat vloer kan er ook voor zorgen dat jouw woning ruimer lijkt. De kleur van de vloer, het patroon en de breedte van de plank spelen hierbij een grote rol. Creëer een ruimtelijk effect met een vloer van breed laminaat! Wil je meer weten over de voordelen van brede laminaat vloeren? Ontdek ze nu!

Floer-Landhuis-Laminaat-Onbehandelde-Eik-interieur-vloer-doorlopend-patroon-extra-brede-laminaat-vloerBrede laminaat vloeren

Breed laminaat is hip, het geeft je woning een prachtige uitstraling. Bij Floer hebben we laminaat vloeren in verschillende afmetingen. Het Steden Laminaat bestaat uit brede laminaat vloeren van 24,4 cm. Maar wij gingen van groot, naar groter door naar grootst. Als je een extra brede laminaat vloer zoekt moet je het Landhuis Laminaat bekijken. Deze planken zijn maar liefst 32,8 cm breed. In verschillende kleuren beschikbaar, waardoor jij vast ook een Favoriete Floer in deze collectie zal hebben.

Ook voor de niet zo ervaren doe-het-zelver

Een voordeel van een vloer van breed laminaat is dat je letterlijk minder planken hoeft te leggen. Hoe langer en/of breder, hoe beter. Je hebt namelijk minder nodig om het oppervlakte te bedekken. Ideaal als je niet een ervaren doe-het-zelver bent! Bovendien zijn de laminaatvloeren extra eenvoudig zelf te leggen met de verschillende legmethoden van de Variclick verbinding.

Ruimtelijk effect door breed laminaat

Wil je gaan voor een ruimtelijk effect? Kies dan voor laminaat planken die zowel lang als breed zijn! Doordat je minder planken hoeft te gebruiken, zijn er ook minder groeven. Het zorgt ervoor dat een vloer meer een geheel lijkt en het maakt de ruimte optisch groter. Er zijn brede laminaat vloeren met een V-groef rondom de plank of alleen aan de lange zijden. Als je kiest voor een V-groef geeft het je vloer een extra rustieke uitstraling! Het accentueert namelijk het formaat van de plank. Wil je ruimtelijkheid in de diepte creëren? Kies dan voor een brede laminaat vloer met 2 V-groef en doorlopend patroon. Een aantal vloeren uit de Landhuis Laminaat collectie hebben deze twee prachtige voordelen. Hierdoor zal het doorlopende patroon zorgen voor een eindeloos ruimtelijk effect!

Floer landhuis laminaat lichte eik scandinavisch interieur ruimtelijk effect met breed laminaat

Ben je op zoek naar een brede PVC vloer? Bekijk dan de Bossen PVC collectie. Deze PVC vloeren zijn extra breed en zullen ook jouw woning een prachtig, ruimtelijk effect geven! Meer Floer blogs lezen? Lees bijvoorbeeld meer over het verschil tussen plak PVC en click PVC.