• 15 - 35 Jaar Garantie
  • 100% duurzaam
Door: Lars
Leestijd: ~6 minuten

Leven als een god in Frankrijk. Het lukt ons waarschijnlijk niet om van jou een bovennatuurlijke entiteit te maken maar we kunnen wel proberen om jou een soortgelijk interieur te geven. Dat is dan met de aanname dat iedere god zal kiezen voor een luxueus interieur. Anyway. In deze blog lees je onze keuze voor de top 5 luxe vloeren. ‘Machtig’ mooie vloeren speciaal voor jou geselecteerd 😉.

Ga voor een luxe vloer

Het creëren van een bepaalde interieurstijl begint vaak bij het uitzoeken van de juiste vloer en deze te combineren met de juiste kleur op de muur. Wil jij graag een luxe uitstraling geven aan jouw interieur? Dan helpen wij je alvast een handje en geven jou de top 5 luxe vloeren cadeau. Van PVC visgraat vloeren tot eiken lamel parket. Je hoeft niet per se één bepaald materiaal of soort vloer te gebruiken om een luxe interieur te creëren bij jou thuis. Combineer een van deze luxe vloeren met de juiste accessoires en geef jouw huis bijvoorbeeld een hotel chic interieur.

Floer-Walvisgraat-PVC-Orka-Onbehandeld-woonkamer-interieur-ton-sur-ton
Floer Walvisgraat PVC – Orka Onbehandeld

1. Walvisgraat PVC – Orka Onbehandeld

De Walvisgraat PVC vloer in de kleur Orka Onbehandeld is er ééntje om te onthouden hoor! Deze XL PVC visgraat vloer geeft door zijn extra grote planken een uniek optisch effect aan iedere ruimte waarin het gelegd wordt. De lichte vloerplanken kunnen gecombineerd worden met zwart stalen deuren. Stalen deuren creëren ruimte en laten veel licht door waardoor ze het ultieme luxe gevoel geven. En zo zet jij de Walvisgraat PVC vloer extra in het ‘zonnetje’. Daarnaast zal jij geen last hebben van de schijnende zon, de Orka Onbehandeld is namelijk voorzien van het MEGAMAT© keurmerk. Hierdoor heb jij geen last van glinsteringen op jouw vloer.

Wil je het nog luxer aanpakken? Leg dan jouw visgraat PVC vloer met band en bies! Door een PVC vloer op deze manier te leggen geef je een interieur naast een luxe, ook een klassieke uitstraling. Deze manier van afwerken kan alleen bij plak PVC vloeren en eiken houten vloeren toegepast worden.

Floer-Tegel-PVC-Vloer-Marmer-Lichtgrijs-nieuw-pvc-vloeren-top-5-luxe-vloeren
Floer Tegel PVC – Marmer Lichtgrijs

2. Tegel PVC – Marmer Lichtgrijs

Ooit gedroomd van een villa zoals in de Beverly Hills? Met het Tegel PVC – Marmer Lichtgrijs ben je al een klein stapje dichterbij. Deze unieke tegellook vloer komt het beste tot zijn recht in een ruimte met grote lichtdoorlatende ramen. De bovenlaag van de tegels zijn voorzien van een realistische en voelbare structuur waardoor de vloeren niet van echt te onderscheiden zijn.

Door de 100% waterbestendigheid van deze Tegel PVC vloeren zijn ze tevens perfect om te gebruiken in een keuken of in de badkamer. Wil je graag een tegel vloer met klik verbinding? Bekijk dan ook eens de Tegel Click PVC collectie. Deze realistische tegels zijn voorzien van een rigid core mineraal tussenlaag.

Floer Eiken Visgraat Parket Vloeren Verouderd Wit Geolied Sfeer
Floer Eiken Visgraat Parket – Verouderd & Wit Geolied

3. Visgraat Parket Rustiek Eiken – Verouderd & Wit Geolied

Het Floer Visgraat Parket Rustiek Eiken met een Verouderd & Wit Geolied uiterlijk hoort natuurlijk gewoon in deze lijst. En wij denken dat jij ook wel weet waarom. Deze visgraat vloer voegt karakter en een luxueuze uitstraling toe aan ieder interieur. De wit geoliede afwerking van de visgraat parket vloer geeft veel mogelijkheden om eindeloos mee te combineren in jouw interieur!

Wil je een andere behandeling of afwerking? De eiken visgraat vloeren zijn zelf geheel naar wens samen te stellen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een dubbel gerookte vloer met geoliede afwerking of een zwart geoliede vloer. Maar een eiken houten onbehandeld uiterlijk behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden! Liever een doe-het-zelf visgraat vloer? Het Visgraat Laminaat is verkrijgbaar in 10 verschillende kleuren en door een voelbare houtstructuur haast niet van echt te onderscheiden.

Floer-eiken-lamel-parket-houten-vloer-Gerookt-Grijs-Geolied-sfeer-zijkant-top-5-luxe-vloeren
Floer Lamelparket – Dubbel Gerookt & Grijs Geolied

4. Lamelparket – Dubbel Gerookt & Grijs Geolied

Floer Lamelparket – Dubbel Gerookt & Grijs Geolied is een eiken vloer die perfect samengaat met het creëren van een luxueuze interieur. Deze donkere vloer is goed te combineren met lichte meubels en zwarte accessoires om zo een contrast in jouw interieur te creëren. Het houten lamel parket heeft zelf een natuurlijke uitstraling waardoor de vloer goed samengaat met natuurlijke meubels en accessoires.

Wil je wel graag een houten vloer, maar wil je niet vastzitten aan de onderhoud van een geoliede parket vloer? Neem dan een kijkje bij de Hybride Hout vloeren, echt houten vloeren met de voordelen van laminaat en PVC. Deze houten vloeren zijn tevens zeer luxe en onderhoudsvriendelijke vloeren.

Floer Landhuis Lichte Eik Sfeer 5 ruimtelijk effect met breed laminaat
Floer Landhuis Laminaat – Lichte Eik

5. Landhuis Laminaat – Lichte Eik

De laatste topper uit de top 5 luxe vloeren is eigenlijk een soort van extraatje in de lijst. Laminaat vloeren zijn namelijk ooit bedacht als betaalbaarder doe-het-zelf alternatief van eiken houten vloeren. Maar deze extra breed laminaat vloer uit de Landhuis Laminaat collectie zijn door hun authentieke hout designs en voelbare structuur haast niet te onderscheiden van the real deal. Met deze topper lijkt het dus gewoon alsof je een echte licht eiken laminaat vloer in de kamer hebt liggen. Terwijl je daarnaast ook gewoon profiteert van de voordelen van laminaat.

Wist je dat Landhuis Laminaat vloeren voorzien zijn van een waterproof keurmerk? Ze zijn namelijk voorzien van een waterproof coating die ervoor zorgt dat de Floer tot 4 uur lang waterbestendig is. Wil je een 100% waterbestendige vloer met eiken design? De breed PVC vloeren uit de Bossen collectie zijn voorzien van realistische houtdesigns en 100% waterbestendig.

Kun je er geen genoeg van krijgen?

Naast deze top 5 luxe vloeren zijn er natuurlijk nog genoeg andere vloeren die deze titel verdienen. Kies een van de vele PVC vloeren en creëer zelf jouw eigen luxe interieur geheel naar wens. Of ga voor een van de andere visgraat patroon vloeren waarmee je heel wat kanten op kunt. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Visgraat Klik PVC vloer? Hiermee combineer je een PVC visgraat vloer met een handige klik verbinding. Jouw luxe interieur helemaal af maken? Bestel dan een van de Akupanel Wandpanelen en creëer een betere akoestiek in jouw woning. Wil je een van de Floeren in het echt bekijken? Bestel dan een proefstaal of kom binnenkijken bij een van de Floer dealers. Je kunt ook altijd het collectieboek bestellen en eens rustig door het gehele assortiment bladeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis collectieboek?

Meer lezen?

Vraag het gratis Floer Collectieboek aan en blader door meer dan 80 pagina’s aan Floer inspiratie en collecties!

Aanvragen