• 15 - 35 Jaar Garantie
  • 100% duurzaam
Door: Jet
Leestijd: ~4 minuten

De warme en authentieke uitstraling van echt hout, gecombineerd met de duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid van laminaat- en PVC vloeren. Dat is precies wat de Hybride Houten Visgraat vloeren te bieden hebben. In dit artikel duiken we in de voordelen van deze revolutionaire vloerkeuze en laten we je zien waarom deze vloeren zo uniek zijn!

Krasbestendigheid; een houten vloer die tegen een stootje kan?

Floer-Hybride-Hout-Visgraat-Wit-Eiken-sfeer-4
Floer Hybride Hout Visgraat – Wit Eiken

Je hebt het waarschijnlijk weleens gehoord: houten vloeren zijn prachtig, maar alleen met het vereiste onderhoud blijven deze vloeren in topconditie. Dat geldt niet voor Hybride Houten vloeren. Hier komt namelijk de innovatieve Wood Powder technologie om de hoek kijken. Deze geavanceerde technologie zorgt ervoor dat de Hybride Houten Visgraat vloeren niet alleen de warme uitstraling van echt hout behouden, maar ook ongekende krasbestendigheid bieden. Dankzij de speciale coating in de lak van deze vloeren, zijn ze niet alleen duurzaam maar ook uiterst geschikt voor drukke huishoudens met kinderen en huisdieren. Dus ja, een houten vloer kan wel degelijk tegen een stootje!

Een tussenmaat voor de perfecte visgraatvloer

Een van de kenmerken die de Hybride Houten Visgraat vloeren onderscheidt, is hun unieke afmeting van 70 bij 14 cm. Deze afmetingen zitten precies tussen standaard visgraat vloeren en walvisgraat vloeren in. Wil je dus een vloer die net iets anders is, en een subtiel statement maakt? Kies dan voor de Hybride Hout Visgraat vloer! Het visgraatpatroon voegt niet alleen stijl en sfeer toe aan je interieur, maar met deze tussenmaat krijg je ook de perfecte balans. Het is een keuze die niet alleen smaakvol en modieus is, maar ook praktisch.

Het onderhoud van Hybride Houten Visgraat

Floer-Hybride-Hout-Visgraat-Natuur-Eiken-sfeer-3
Floer Hybride Hout Visgraat – Natuur Eiken

Naast de krasbestendigheid en unieke afmetingen bieden de Hybride Houten vloeren nog een opvallend voordeel: ze vragen zeer weinig onderhoud. Het is geen geheim dat houten vloeren normaal gesproken jaarlijks een onderhoudsbeurt nodig hebben. Zo wordt namelijk de schoonheid en kwaliteit van deze vloeren behouden. Maar laten we eerlijk zijn, niet iedereen zit op deze vrij intensieve klus te wachten. Ondanks dat Hybride Visgraat vloeren gemaakt worden van écht hout, is het niet nodig om deze vloeren te oliën of een onderhoudsbeurt te geven. Dit onderhoudsgemak is te danken aan de geavanceerde technologieën die in deze vloeren zijn verwerkt. De speciale afwerking en de Wood Powder technologie zorgen niet alleen voor krasbestendigheid en drukvastheid, maar ook voor een oppervlak dat vuil moeiteloos afstoot. Hierdoor blijft de vloer langer schoon en fris, zonder de noodzaak van onderhoudsbeurten! Zo wordt het onderhouden van je vloer een fluitje van een cent. Hierdoor heb jij meer tijd om te genieten van je prachtige interieur. De Hybride Houten Visgraat vloeren maken het mogelijk om te profiteren van de prachtige schoonheid van een houten vloer zonder concessies. Ideaal.

Nog meer voordelen van Hybride Visgraat vloeren

Het hou(d)t gewoon niet op. Zelfs vloerverwarming vormt geen probleem voor deze duurzame vloeren! Het is te danken aan de warmteweerstand van slechts 0,075 m2K/W dat jij met deze hybride houten visgraat vloeren zelfs kan genieten van warme voetjes in de winter, en een beetje verfrissing in huis met vloerverkoeling in de zomer. Met een garantie van 20 jaar en een handige klikverbinding is het leggen van deze luxe houten visgraat vloer een gemakkelijke klus waar jij je hand niet voor omdraait. Zoals je merkt, wij kunnen nog wel even over de vele voordelen van hybride houten visgraat vloeren door gaan, maar je kunt dit het beste zelf ervaren. Ben jij klaar voor een vloer die functionaliteit, duurzaamheid en stijl moeiteloos combineert? Ervaar de voordelen van Hybride Houten Visgraat vloeren zelf en bestel eenvoudig en snel een proefstaal. Het proces is eenvoudig: ga naar de collectie, kies je favoriete visgraatvloer uit de revolutionaire Hybride Hout collectie en vraag een proefstaal aan. Binnen 3 dagen wordt het proefstaal bij jou thuis bezorgd, zodat je de kwaliteit, kleur en textuur zelf kunt ervaren. Wacht niet langer en ontdek de Hybride Houten Visgraat vloeren vandaag nog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze Floer thuis bekijken?

Vraag een staal aan!

Wil jij deze Floer in het echt zien? Vraag een staal aan van jouw favoriete Floer.

Staal Aanvragen