• 15 - 35 Jaar Garantie
  • 100% duurzaam
Door: Kay
Leestijd: ~3 minuten

Het jaar rolt zijn laatste dagen binnen, en wat een jaar is het geweest! Bij Floer hebben we niet stilgezeten. We staan te popelen om je mee te nemen door de meest opvallende hoogtepunten van ons assortiment in 2023. Van de grensverleggende Hybride Hout collectie tot de verbluffende MEGAMAT© afwerking, we hebben de vloerenmarkt op zijn kop gezet. Dus, trek je virtuele schoenen aan en laten we samen terugblikken op het afgelopen jaar!

Floer-Hybride-Hout-Crème-Eiken-Rustiek-sfeer-1
Floer Hybride Hout – Crème Eiken Rustiek

Hybride Hout: Echte houten vloeren

Zeker een hoogtepunt om even bij stil te staan: de Hybride Hout vloeren. Stel je voor: echte houten vloeren met de functionele voordelen van zowel laminaat als PVC. Dat is precies wat onze Hybride Hout collectie in petto heeft. Deze vloeren zijn niet alleen 24 uur waterbestendig en vuilafstotend, maar ook bestand tegen de onvermijdelijke streken van kinderen en huisdieren. Bovendien zijn de vloeren echte doe-het-zelf vloeren. Een houten vloer op vloerverwarming? Geen probleem! Een waterproof eiken houten vloer? Doen we gewoon. Bovendien beschikken de Hybride Hout vloeren over een warmteweerstand van 0,07 m²K/W, waardoor ze ook perfect kunnen worden toegepast op vloerverwarming.

Floer-Walvisgraat-PVC-MEGAMAT-vergelijking
MEGAMAT© PVC – vergelijking

MEGAMAT: Matste PVC van NL!

In 2023 hebben we het matste PVC van Nederland geïntroduceerd: het MEGAMAT© PVC. Dankzij geavanceerde innovaties en technologieën hebben we vloeren gecreëerd die niet slechts mat zijn, maar MEGAMAT. Het MEGAMAT© keurmerk staat garant voor een ongeëvenaarde matte afwerking. Dit geldt met name voor populaire vloeren zoals het Walvisgraat PVC, waar de MEGAMAT afwerking het natuurgetrouwe eiken design naar nieuwe hoogten tilt. Zeg vaarwel tegen glanzende vloeren en verwelkom de revolutie van vloeren met het MEGAMAT keurmerk.

Walvisgraat Click PVC

Een andere opvallende toevoeging aan ons assortiment is het Walvisgraat Click PVC. De populaire Walvisgraat vloeren waren voorheen alleen beschikbaar in Plak PVC en Laminaat, maar we hebben gereageerd op de behoeften van de markt door deze twee collecties samen te voegen, waardoor het Walvisgraat Click PVC is ontstaan. Met een eenvoudig klikbaar systeem biedt deze vloer niet alleen verfijning maar ook gebruiksgemak. Laat je ontmoeten met deze kunstwerken voor onder je voeten!😉

Floer-Walvisgraat-Click-PVC-vloer-Noordkaper-Natuur-klant-interieur
Floer Walvisgraat PVC – Noordkaper Natuur

Meerdere collecties per design

Soms weet je het even niet. Je vindt een vloer mooi, maar misschien niet in een rechte plank? Daarom bieden we nu enkele vloeren met hetzelfde design in een ander motief aan. Neem bijvoorbeeld de welbekende Orka Onbehandeld, beschikbaar in vier varianten: Visgraat & Walvisgraat plak PVC, Walvisgraat Click PVC, en Dorpen PVC. Hiermee geven we je de vrijheid om een vloer te kiezen die niet alleen past bij jouw smaak, maar ook bij de specifieke behoeften van jouw ruimte.

Wat biedt Floer in 2024?

We beloven nog meer unieke vloeren die aansluiten bij de laatste trends en ontwikkelingen. Hou ons in de gaten, want er staat veel moois op de planning. Floer blijft zich inzetten voor kwaliteit en het creëren van vloeren die jouw interieur naar een hoger niveau tillen. 2023 was een jaar van ontdekkingen en vernieuwingen, maar we kijken met evenveel enthousiasme uit naar wat de toekomst in petto heeft.

Team Floer wenst jou een gelukkig 2024! 🎆

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis collectieboek?

Meer lezen?

Vraag het gratis Floer Collectieboek aan en blader door meer dan 80 pagina’s aan Floer inspiratie en collecties!

Aanvragen