• 15 - 35 Jaar Garantie
  • 100% duurzaam
Door: Julia
Leestijd: ~4 minuten
Floer-Hybride-Hout-vloeren-Puur-Eiken-Rustiek-kind-3-portrait-hybride-hout-in-verschillende-afmetingen
Floer Hybride Hout – Puur Eiken Rustiek

Hybride Hout in verschillende afmetingen

Bij Floer zeggen we altijd: “de keuze is reuze”. En dat is dubbel en dik waar! Met meer dan 150 verschillende vloeren binnen onze collectie is er voor ieder wat wils. En daar heeft de nieuwe Hybride Hout collectie ook zeker aan meegedragen. De collectie bestaat uit 6 prachtige eiken kleuren, die allemaal in een rustieke en een subtiele variant verkrijgbaar zijn, 2 donker rustieke eiken kleuren en vier sfeervolle visgraat patroon vloeren. De rustieke en subtiele varianten van de collectie Hybride Hout is er ook in verschillende afmetingen in de breedte. Daar vertellen we

XL vloerdelen

Naast de rustieke en subtiele uitvoeringen van de vloeren, zijn ze verkrijgbaar in een XL formaat. Met een afmeting van 237 cm lang bij 27 cm breed, creëren deze XL planken een prachtig visueel effect, waardoor je vloer een groots en luxe uitstraling krijgt. Met hun bijzondere formaat zorgen de Hybride Houten vloeren voor een gevoel van ruimtelijkheid en grandeur, waardoor ze ideaal zijn voor elke kamer. Wist je dat XL licht eiken Hybride Hout vloeren, zoals Wit Eiken Subtiel, een optisch effect creëren in de ruimte? Door de kleur en het rustige houtpatroon ontstaat er een groots en rustig vloeroppervlakte, waardoor je ruimte groter zal lijken.

Een lichte vloer met een XL plank zorgt voor een optisch effect!

23 cm breed Hybride Hout

Houd je van Hybride Houten vloeren, maar wil je een plank die iets smaller is dan 27 cm? Goed nieuws! Bij Floer geloven we er in dat iedereen moet kunnen genieten van een prachtige hybride vloer, en daarom zijn ze ook beschikbaar met een breedte van 23 cm. De smallere planken hebben dezelfde dikte als de ‘standaard’ XL Hybride Houten planken (1,1 cm), maar zijn wel iets korter. De 23 cm brede Hybride Hout vloerdelen hebben een lengte van 219,7 cm, wat iets minder is dan de 237 cm lange planken. De 23 cm breed Hybride Hout vloer is uiterst geschikt voor kleinere ruimtes, aangezien een smalle lange plank de ruimte optisch zal vergroten.


Heb je een smalle ruimte die je breder wil laten lijken? Kies dan voor een bredere plank van 27 cm.
Heb je een brede ruimte die langer moet lijken? Ga voor 23 cm breed Hybride Hout!


Floer-Hybride-Hout-Visgraat-Wit-Eiken-sfeer-5-hybride-hout-in-verschillende-afmetingen
Floer Hybride Hout Visgraat – Wit Eiken

Klassiek en tijdloos visgraat

Zoals gezegd is het Hybride Hout naast de XL planken ook verkrijgbaar in een tijdloos visgraatpatroon. De Visgraat Hybride Hout vloeren zijn net ‘eye-candy’: een statement van stijl en elegantie. De Hybride Hout visgraat vloerdelen zijn 70 cm lang en 14 cm breed, en brengen met dit formaat een uniek patroon en tijdloos charme in elke ruimte. Ga je voor een klassiek interieur? Kies een elegante hybride visgraat vloer in een natuur eiken kleur! Liever een strak en moderne look in huis? Ook hiervoor hebben we natuurlijk een Floer binnen de Hybride Hout collectie!

Hybride Hout: een Floer voor het leven

We garanderen je een Floer voor het leven wanneer je voor Hybride Hout kiest. Ze zijn namelijk de perfecte mix van pracht en functionaliteit! Niet alleen zijn deze vloeren ecologisch verantwoord, ze zijn ook nog eens waterbestendig, krasbestendig en gemakkelijk te onderhouden. Het gebruik van innovatieve materialen en technologieën zorgt ervoor dat deze vloeren enorm duurzaam zijn, zodat ze geschikt zijn voor zowel drukke huishoudens als milieubewuste consumenten. De XL formaat Hybride Hout vloeren in verschillende afmetingen tillen je interieur naar een (letterlijk) hoger niveau, terwijl de visgraat patroonvloeren een tijdloos charme toevoegen aan elke ruimte. Laat je inspireren door de eindeloze mogelijkheden en prachtige vloeren die de Hybride Hout collectie met zich meebrengt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis collectieboek?

Meer lezen?

Vraag het gratis Floer Collectieboek aan en blader door meer dan 80 pagina’s aan Floer inspiratie en collecties!

Aanvragen