• 15 - 35 Jaar Garantie
  • 100% duurzaam
Door: Iruna
Leestijd: ~3 minuten

Dé revelatie van dit moment in de vloeren wereld: Hybride Houten vloeren. Gemaakt van écht hout, met de voordelen van Laminaat en PVC. Toch kan de keuken een Floer behoorlijk op de proef stellen. De brandende vraag is nu: ‘kan deze revolutionaire vloer de uitdagingen van de keuken weerstaan?’. In dit blog duiken we dieper in op de mogelijkheden van Hybride Hout in de keuken!

Floer-Hybride-Hout-Crème-Eiken-Rustiek-sfeer-1
Floer Hybride Hout – Crème Eiken Rustiek

Hybride Hout tegen water

Het antwoord op de vraag of Hybride Hout in de keuken kan is simpel: Ja! Een van de belangrijkste kenmerken van onze Hybride Hout collectie is namelijk dat de vloeren waterbestendig en gemakkelijk in onderhoud zijn. De Hybride Hout Visgraat collectie is 4 uur lang waterproof en de rechte planken bieden tot wel 24 uur waterbestendigheid. Dus maak je geen zorgen over een klungelige knoeipartij.😝 Mocht je nou toch per ongeluk een keertje knoeien dan is het schoonmaken hiervan een appeltje-eitje. Door de vuil- en vocht afstotende afwerking ziet je Floer met slechts een paar simpele stappen er weer als nieuw uit!

Krasbestendigheid in de keuken

Hybride Hout is gemaakt om te presteren, zelfs in drukke huishoudens. Door de speciale lak waarmee de oppervlakte laag is afgewerkt, zijn de vloeren buitengewoon krasbestendig. Dagelijkse slijtage wordt op deze manier tot een minimum beperkt, waardoor de Floer er jarenlang als nieuw uit blijft zien. Dus, haal die innerlijke Gordon Ramsay maar tevoorschijn😉 Eiken Hout staat verder natuurlijk bekend om zijn schoonheid, maar kan ook kwetsbaar zijn voor deuken. Niet ideaal voor in de keuken zou je zeggen… Echter overwinnen onze Hybride Houten vloeren dit probleem met geavanceerde Wood-Powder technologie. De samensmelting van de eiken designlaag met deze technologie resulteert in een extreem drukvaste laag. Zeg maar vaarwel tegen zorgen over beschadigingen, en hallo tegen culinaire hoogstandjes!

Floer-Hybride-Hout-Puur-Eiken-Subtiel-sfeer-2
Floer Hybride Hout – Puur Eiken Subtiel

Zwevend of verlijmd?

Onze Hybride Houten vloeren zijn zowel zwevend als verlijmd te leggen. Vloeren worden vaak tot aan de steunpoten, zo’n 10 á 15 cm, door gelegd onder de keuken. Als jouw Hybride Hout vloer wordt verlijmd, dan is het mogelijk om de keuken te laten rusten op de verlijmde vloer. Wanneer de vloer zwevend wordt gelegd, moet deze om de keuken heen worden gelegd. Wanneer een vloer door wordt gelegd tot onder de steunpoten, is de kans op kraken groot. Dit heeft er meet te maken dat de Floer zijn natuurlijke werking niet meer kwijt kan. In veel gevallen zal dit lijden tot een krakende vloer. Iets wat je natuurlijk absoluut niet wil wanneer je net bent gefloerd met een prachtige Hybride Houten Floer.

Hybride Hout in de keuken leggen

Naast de water- en krasbestendigheid van onze Hybride Houten vloeren, zijn ze uiterst duurzaam en hebben ze natuurlijk een prachtige uitstraling. Voeg daar het handige Fastclick bevestigingssysteem aan toe, en je hebt een Floer die ook nog eens eenvoudig zelf te leggen is. Dit alles maakt ons revolutionaire Hybride Hout een uitermate geschikte optie voor in de keuken! Toch liever een Floer die 100% waterdichtheid biedt? Ga voor één van onze PVC vloeren! Deze bieden niet alleen volledige bescherming tegen water, maar beschikken ook over een zeer lage warmteweerstand, geluiddempende eigenschappen en een realistische eikenhouten uitstraling.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis collectieboek?

Meer lezen?

Vraag het gratis Floer Collectieboek aan en blader door meer dan 80 pagina’s aan Floer inspiratie en collecties!

Aanvragen