• 15 - 35 Jaar Garantie
  • 100% duurzaam
Door: Iruna
Leestijd: ~3 minuten

Sinds de lancering van het Walvisgraat PVC in 2019 is de Orka Onbehandeld één van de populairste PVC vloeren van Nederland. En dat niet alleen, het is zelfs de best verkochte Visgraat PVC vloer! Nu is het ein-de-lijk zover. Na vele verzoeken is de immens populaire Walvisgraat PVC Orka Onbehandeld ook beschikbaar in Click PVC! Door de licht eiken kleur heeft de Walvisgraat Click PVC – Orka Onbehandeld de uitstraling van een echte eiken vloer, maar de voordelen van een Click PVC vloer. Ontdek nu het Walvisgraat Click PVC waar stijl, gemak en duurzaamheid samenkomen in één Floer.

Orka Onbehandeld PVC Click

Floer-Walvisgraat-Click-PVC-Orka-Onbehandeld-inspiratie-4
Floer Walvisgraat Click PVC – Orka Onbehandeld

De best verkochte XL Visgraat PVC vloer van Nederland biedt de perfecte combinatie tussen stijl en functionaliteit. De graag geziene Orka Onbehandeld is nu ook in PVC click verkrijgbaar, hierdoor is er voor ieder wat wils! Bovendien zorgt de MEGAMAT afwerking voor de meest matte PVC-vloer die je in Nederland zult vinden. En maak je geen zorgen over vlekken of gemorste drankjes, want deze Walvisgraat Click PVC vloer is volledig waterproof. Het schoonmaken van de Floer is daardoor zeer eenvoudig en blijft er op deze manier jaren prachtig uitzien! Dit, in combinatie met de realistische patronen, het royale formaat en de populaire licht eiken kleur, zorgt voor de uitstraling van een echte eiken vloer.

Benieuwd geworden?

Bekijk het Walvisgraat Click PVC – Orka Onbehandeld hier en vraag direct een proefstaal aan, zodat ook jij de bijzondere XL visgraatvloer zelf kan ervaren.

Floer-Walvisgraat-Click-PVC-Orka-Onbehandeld-inspiratie-8
Floer Walvisgraat Click PVC – Orka Onbehandeld

Klikverbinding op PVC vloeren

De XL visgraat PVC vloeren zijn voorzien van een super handige verbinding! Deze click PVC visgraat vloer wordt niet verlijmd op de ondergrond, maar leg je net zo makkelijk op een geschikte ondervloer zoals laminaatvloeren! De speciaal ontworpen Unidrop klikverbinding voor (wal)visgraat click PVC vloeren zorgt er namelijk voor dat het aanleggen van de Orka Onbehandeld een fluitje van een cent is, zelfs voor de (on)ervaren-doe-het-zelver.

Duurzaam XL visgraat PVC klik

De keurmerken Eurofins, Emissiewaarde (A+), Green Guard en FloorScore tonen aan dat de Floer Walvisgraat klik PVC vloeren milieuvriendelijk zijn geproduceerd. Zowel goed voor jou als moedernatuur dus! En laten we zeker niet vergeten dat de Walvisgraat Click PVC vloeren ftalaatvrij zijn, dus je ademt zonder zorgen in een milieubewuste binnenomgeving. Met deze duurzame XL visgraat PVC klik vloer kies je dus voor duurzaam, zonder concessies te doen op stijl en kwaliteit. Een win-win situatie dus!

Geen fan van (wal)visgraat?

Floer-Dorpen-PVC-Callantsoog-Creme-sfeer-front
Floer Dorpen PVC – Callantsoog Crème

Bij Floer begrijpen wij dat (wal)visgraat niet voor iedereen is. Geen zorgen! De Dorpen PVC – Callantsoog Crèmewit Eiken (zie afbeelding hiernaast) kan zo maar eens wat voor jou zijn. Deze vloer heeft exact hetzelfde design en kleur als deze populaire XL visgraatvloer. Je kunt nu genieten van alle voordelen die de Walvisgraat PVC – Orka Onbehandeld biedt, maar dan in prachtige brede rechte planken. Daarnaast is de toplaag van de plank voorzien van een voelbare structuur. Dit zorgt voor de uitstraling van een echte houten vloer!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis collectieboek?

Meer lezen?

Vraag het gratis Floer Collectieboek aan en blader door meer dan 80 pagina’s aan Floer inspiratie en collecties!

Aanvragen