• 15 - 35 Jaar Garantie
  • 100% duurzaam
Door: Lars
Leestijd: ~5 minuten

Vloertje leggen? Dat is zo ‘geklikt’! In deze blog ontdek je de ultieme top 5 onder de Klik PVC vloeren. Verder lees je alles over de eigenschappen en vele voordelen van deze doe-het-zelf PVC vloeren. Dus ‘klik’ je gordel vast en kom mee op deze tour door de magische wereld van de klik PVC vloeren!

Waarom een klik PVC vloer?

Het Floer klik PVC wordt ook wel dé doe-het-zelf vloer genoemd. Dit is niet zonder reden. De vloeren zijn namelijk voorzien van een super handige klik verbinding waardoor jij hem super snel kunt leggen. Je hebt bij het leggen van deze vloeren dus geen hulp nodig van een handige vriend of vakman. Een opmerkelijk detail dat meerdere Click PVC collecties hebben, is de MEGAMAT afwerking. Hierdoor kan je genieten van een eigentijdse uitstraling zonder glanzende vloer. Dedoe-het-zelf vloeren bestaan uit een ‘rigid core’ tussenlaag gemaakt van PVC en steenmineralen die extra stabiliteit en stevigheid biedt. Tevens zorgt de rigid core ervoor dat de vloer minimale werking vertoont bij schommelingen in temperatuur en luchtvochtigheid. Het is belangrijk om bij de Rigid Click PVC vloeren een goede ondervloer te kiezen die voldoende drukweerstand biedt.

Met een Floer Rigid Click PVC Ondervloer ben je altijd zeker van een ondervloer die zorgt voor voldoende drukweerstand voor jouw klik PVC vloer. Deze ondervloeren zijn voorzien van een druksterkte van 400 KPA die geschikt is voor de zware vloeren. De druksterkte zorgt er tevens voor dat de klik verbinding wordt beschermd. Wil je een fabrieksgarantie van maar liefst 20 jaar? Combineer dan een Klik PVC vloer met de Rigid Click ondervloer zodat jij zo lang mogelijk van jouw nieuwe vloer kunt genieten! Heb je thuis een vloerverwarming? Dat komt goed uit! Zowel het Klik PVC als de Rigid Click ondervloer hebben een zeer lage warmteweerstand waardoor ze perfect samengaan met een vloerverwarming.

PVC laminaat

Het wil nog wel eens voorkomen dat klik PVC en laminaat vloeren met elkaar verward worden. Hierdoor is de term ‘PVC laminaat’ ontstaan. De reden hiervoor is dat Klik PVC de beste eigenschappen van beide vloeren combineert in één vloer. Je hebt alle voordelen die PVC vloeren met zich meebrengen en krijgt hier een super handige klik verbinding bij. Komt het voor dat je ergens de term ‘PVC laminaat’ leest of iemand erover hoort spreken? Dan wordt hier in de meeste gevallen een klik PVC vloer mee bedoeld! Wil je de verschillen tussen de twee vloeren weten? Lees dan de Floer blog ‘Wat is het verschil tussen klik laminaat en klik PVC?‘ en ontdek ze allemaal!

Top 5 klik PVC vloeren

Ben je benieuwd naar de top 5 klik PVC vloeren? Ontdek het hieronder!

Floer-Walvisgraat-Click-PVC-vloer-Noordkaper-Natuur-klant-interieur
Floer Walvisgraat Click PVC – Noordkaper Natuur

1. Walvisgraat Click PVC – Noordkaper Natuur

De onbetwiste topper uit de top 5 klik PVC vloeren is de Walvisgraat Click PVC vloer in de kleur Noordkaper Natuur. Deze prachtige XL visgraat vloer met voelbaar houtpatroon is een PVC vloer die je niet hoeft te verlijmen. Door het realistische houtpatroon is de vloer niet te onderscheiden van een echte eiken houten vloer. Hiernaast is de vloer voorzien van het MEGAMAT© keurmerk, waardoor je verzekerd bent van een XL visgraat vloer die niet glanst. Combineer deze natuurlijke vloer met bijvoorbeeld meubels in een donkere kleur om zo een modern interieur te creëren bij jou thuis. Kies voor materialen als stof en metaal om de stijl helemaal af te maken.

Floer-Natuur-Click-PVC-Garda-Grijsbeige-perspectief-2
Floer Natuur Click PVC – Garda Grijsbeige

2. Natuur Click PVC – Garda Grijsbeige

De Natuur Click PVC – Garda Grijsbeige is naast zijn vele voordelen ook nog eens een prachtige vloer om te zien. De realistische houtstructuur in combinatie met de extra brede en extra lange planken zorgen voor een indrukwekkende en realistische eiken look. Hiernaast zorgt de natuurlijke tint ervoor dat de vloer oogt als een echte parket vloer. Door de stabiele rigid core is de vloer zowel huishoudelijk als commercieel te gebruiken. Combineer de vloer met bijvoorbeeld mooie meubels en accessoires in diep donkere kleuren en creëer zo een luxe look in jouw in jouw woning.

Vaalserberg Donkergrijs Click Tegel PVC Sfeer
Floer Tegel Click PVC – Vaalserberg Donkergrijs

3. Tegel Click PVC – Vaalserberg Donkergrijs

Tegel Click PVC – Vaalserberg Donkergrijs is een betonlook PVC vloer voorzien van een luxe en realistische stenen structuur. Door deze structuur zijn ze haast niet te onderscheiden van echte tegels. De unieke tegel vloeren komen erg goed tot hun recht in open ruimtes met grote lichtdoorlatende ramen. Doordat ze net zoals alle andere PVC vloeren een 100% waterbestendigheid hebben, zijn ze zeer geschikt om te plaatsen in vochtige ruimtes als een badkamer.

Floer-Landhuis-Click-PVC-Landelijke-Eik-sfeer-perspectief-akupanel
Floer Landhuis Click PVC – Landelijke Eik

4. Landhuis Click PVC – Landelijke Eik

Het Landhuis Click PVC in de kleur Landelijke Eik is een doe-het-zelf vloer die voorzien is van een i4F verbinding. Doordat de 30 cm brede vloer is voorzien van deze verbinding kun je de vloer snel en eenvoudig zelf plaatsen. Door gebruik te maken van deze XXL vloer creëer je een optisch ruimtelijker effect in iedere kamer. De uitstraling van het Landelijke Eik design voegt een warme en natuurlijke sfeer toe aan je interieur.

Floer-Visgraat-Click-PVC-Rijn-Gerookt-Wit-woonkamer-welke-ondervloer-bij-klik-pvc
Floer Visgraat Click PVC – Rijn Gerookt Wit

5. Visgraat Click PVC – Rijn Gerookt Wit

Het Visgraat Click PVC in de kleur Rijn Gerookt Wit is een indrukwekkende visgraat vloer met een voelbaar houtpatroon. Door de handige Unidrop verbinding leg je de vloerplanken van 61 cm lang en 12,2 cm breed eenvoudig zelf. De vloerplanken zijn voorzien van een matte afwerking en een V-groef langs alle zijden. Deze V-groef zorgt ervoor dat je de het formaat van de plank goed ziet waardoor het visgraat patroon nog beter naar voren komt. Combineer deze mooie witte vloer met bijvoorbeeld meubels in donkere tinten en accessoires in een natuurlijke kleur om zo een Scandinavisch interieur te creëren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis collectieboek?

Meer lezen?

Vraag het gratis Floer Collectieboek aan en blader door meer dan 70 pagina’s aan Floer inspiratie en collecties!

Aanvragen