• 15 - 35 Jaar Garantie
  • 100% duurzaam
Door: Kay
Leestijd: ~3 minuten

Terugkijkend op 2023 waren we vol optimisme over wat 2024 ons zou brengen. En nu, in het nieuwe jaar, hebben we meteen groot nieuws: we trappen februari af met de lancering van zes nieuwe Natuur Click PVC vloeren. Deze nieuwe eiken Klik PVC vloeren zorgen voor een totale verandering in de Natuur Click PVC collectie. We nemen namelijk ook afscheid van alle oude kleuren. Met de inmiddels van ons bekende revolutionaire MEGAMAT© afwerking, subtiele microvelling en enkele technische upgrades brengen deze nieuwe kleuren net dat beetje extra. En laten we zeker niet de naam over het hoofd zien – de vloeren pronken namelijk met een natuurlijk eiken design. Ontdek alle ins en outs van deze gloednieuwe MEGAMAT© Natuur Click PVC vloeren!

Floer-Natuur-Click-PVC-Garda-Grijsbeige-perspectief
Floer Natuur Click PVC – Garda Grijsbeige

Click PVC Natuur

Ontdek de nieuwe Natuur Click PVC vloeren, met een lengte van 121 cm en een breedte van 22,8 cm, subtiel geaccentueerd door de microvelling. Deze eiken Klik PVC vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, variërend van licht tot donker eiken, waaronder Niederhorn Nootbruin, Garda Grijsbeige, Ordesa Onbehandeld, Berner Bruin, Madeira Mokka en Cilento Crème. Elk van deze kleuren voegt iets unieks toe aan de Natuur Click PVC collectie. Wat deze vloeren echt bijzonder maakt, is het gebruiksgemak. Dankzij de Variclick klikverbinding zijn ze perfect voor doe-het-zelf projecten. Of je nu een huiskamer, slaapkamer, of zelfs een commerciële ruimte wilt voorzien van deze vloer, het is een fluitje van een cent! De ‘rigid mineraal core’ zorgt ervoor dat deze vloeren bestand zijn tegen intensief huishoudelijk, commercieel én zelfs normaal industrieel gebruik.

Wist je dat?

Click PVC vloeren ook zeer geschikt zijn in combinatie met vloerverwarming, omdat ze een warmteweerstand hebben van slechts 0,039 m2K/W!

MEGAMAT Click PVC

Een van de meest opvallende upgrades van onze Natuur Klik PVC vloeren is de MEGAMAT afwerking. Ik hoor je al denken, MEGA-wat? Ja, precies dat! De zes nieuwe Natuur Click PVC vloeren zijn trots voorzien van de MEGAMAT© afwerking. Met deze innovatieve afwerking behoren vervelende lichtweerkaatsingen tot het verleden, waardoor het natuurlijke design van deze MEGAMAT Natuur Click PVC vloeren nog beter tot zijn recht komt. Bovendien is de PU-laklaag op de MEGAMAT vloeren uitgerust met de ‘ceramic-bead‘ technologie, wat resulteert in een nóg sterkere slijtlaag.

Floer-Natuur-Click-PVC-Berner-Bruin-front-sfeer
Floer Natuur Click PVC – Berner Bruin

Duurzaam Klik PVC

Het is van groot belang te benadrukken dat veiligheid voorop staat bij onze vloeren. Alle PVC vloeren zijn ftalaatvrij en vrij van andere vluchtige organische stoffen (VOS), wat bijdraagt aan een duurzaam product en een gezond milieu. De nieuwe Natuur Klik PVC vloeren zijn voorzien van meerdere keurmerken, waaronder FloorScore, Emissieklasse A+, Eurofins Gold, GreenGuard Gold, en ISO14001. Deze keurmerken zorgen ervoor dat jij en je gezin zorgeloos kunnen genieten op de volledig waterbestendige Klik PVC vloeren. Daarnaast zijn ze ook nog zeer onderhoudsvriendelijk, wel zo fijn!

Andere PVC vloeren

Helemaal weg van de kleuren van deze MEGAMAT© Natuur Click PVC vloeren, maar niet helemaal fan van het legpatroon? Geen probleem! Sommige vloeren hebben hetzelfde design in een andere collectie. Zo is de Ordesa Onbehandeld zelfs beschikbaar in Visgraat PVC, Walvisgraat PVC, Walvisgraat Click PVC & Dorpen PVC 😱. Dit maakt het kiezen van de perfecte kleur in combinatie met jouw woonsituatie misschien wat makkelijker, al begrijpen we dat het kiezen van het juiste patroon wellicht enige keuzestress kan opleveren. In ieder geval: de keuze is reuze!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis collectieboek?

Meer lezen?

Vraag het gratis Floer Collectieboek aan en blader door meer dan 80 pagina’s aan Floer inspiratie en collecties!

Aanvragen