• 15 - 35 Jaar Garantie
  • 100% duurzaam
Door: Julia
Leestijd: ~4 minuten
Floer-Kantoor-Pand-Walvisgraat-PVC-walvisgraat-vloer-in-commerciele-ruimtes
Het Floer kantoor met Walvisgraat PVC – Orka Onbehandeld

In de wereld van interieurbouw en design staat het Walvisgraat PVC al een lange tijd in de schijnwerpers. Vooral na de lancering van het MEGAMAT keurmerk zijn deze vloeren extra gestegen in populairteit voor huishoudelijke omgevingen. Maar wist je dat de verschillende walvisgraat PVC vloeren een uiterst goede keuze zijn om te leggen in zakelijke ruimtes? Het is tijd om de focus te verleggen vanuit het huis naar het werk! In deze blog ontdek je hoe een Walvisgraat vloer in commerciële ruimtes een uiterst stijlvolle en duurzame kan zijn voor allerlei zakelijke settings.


Stijl en duurzaamheid gaan hand in hand

Het is duidelijk dat de populariteit van het Walvisgraat PVC voortkomt uit zijn indrukwekkende extra grote visgraat patroon en de realistische houten uitstraling. En uit deze populariteit ontstond het doe-het-zelf Walvisgraat Click PVC; ook uitgerust met een MEGAMAT afwerking en 100% watervast. Met een XL visgraat vloer steel je sowieso de show. Deze reuzen van een vloeren hebben echter veel meer te bieden dan alleen schoonheid! Zakelijke ruimtes vereisen vloeren die niet alleen aantrekkelijk zijn voor het oog, maar ook bestand zijn tegen intensief gebruik. Zowel de klik als de plak walvisgraat PVC vloeren slagen in beide opzichten. Het Walvisgraat Click PVC heeft een sterke ‘rigid mineral core’, die de vloer extreem stabiel en stevig maakt. Zelfs onder de druk van vele voetstappen en beweging van meubilair zal deze vloer niet bezwijken!

Keurmerken voor gezondheid

Floer-Walvisgraat-Click-PVC-Noordkaper-Natuur-sfeer-topdown-groot-walvisgraat-vloer-in-commerciele-ruimtes
Walvisgraat Click PVC – Noordkaper Natuur

In zakelijke omgevingen is het belangrijk om materialen te gebruiken die voldoen aan de strenge normen rondom gezondheid en milieu. Het Walvisgraat Click PVC biedt in dit opzicht gemoedsrust dankzij een indrukwekkend assortiment van certificaten en keurmerken. Deze keurmerken bevestigen de veiligheid en milieuvriendelijkheid van de vloer, waardoor er gegarandeerd een gezond binnenklimaat ontstaat. De Walvisgraat (Click) PVC vloeren van Floer hebben allemaal het Emissiewaarde A+ label. Dit betekent dat het een zeer lage emissie uitstoot van Vluchtige Organische Stoffen heeft. En wat die VOS inhoudt? Laten we het er op houden dat het een verzamelnaam is voor een héle hoop stoffen. Daarnaast hebben beide de Walvisgraat PVC en Walvisgraat Click PVC collecties een fix aantal andere keurmerken, waaronder FloorScore, Green Guard en Eurofins. Wil je meer weten over de keurmerken van Floeren? We hebben een blog vol over welke vloer keurmerken er zijn.

Commerciële en industriële gebruiksklasse

Wanneer je als bedrijf zoekt naar een nieuwe vloerbedekking voor je commerciële of industriële zaak, dan zal het begrip ‘gebruiksklasse‘ vast naar voren komen. Dit begrip is ook erg belangrijk wanneer je een Floer zoekt die het loopverkeer van je winkel of kantoor kan dragen. Niet elke laminaat of PVC vloer zal een gebruiksklasse hebben, maar als hij er een heeft dan is dat een flink voordeel! Een gebruiksklasse betekent namelijk dat de Floer getest is aan de hand van de hoogste kwaliteitseisen van de EU. Beide het verlijmbare als klik walvisgraat PVC hebben een gebruiksklasse van 23/33/42. Dit betekent dat beide vloeren uiterst krasbestendig zijn en uiterst geschikt zijn om in zowel huishoudelijke, commerciële als industriële omgevingen te gebruiken. Met zo’n gebruiksklasse kan jij zonder enige zorgen een XL visgraat PVC vloer in je zakelijke ruimte leggen!

Floer-Walvisgraat-PVC-Orka-Onbehandeld-Sierlijsten-in-je-interieur-walvisgraat-vloer-in-commerciele-ruimtes
Floer Walvisgraat Click PVC – Orka Onbehandeld

Gemakkelijk onderhoud

Waar denk je aan wanneer je denkt aan commerciële ruimtes? Juist, veel loopverkeer! Door het hoge verkeersvolume zal de vloer sneller vies worden, daar is niets aan te doen. Het is daarom fijn dat een Floer gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken is. De Walvisgraat PVC en Click Walvisgraat PVC vloeren van Floer zijn bestand tegen vlekken, vocht en krassen, waardoor deze vloeren nauwelijks inspanning vereisen om er als nieuw uit te zien. Wel zo handig!

Voordelen walvisgraat vloer commerciële ruimtes

In commerciële en zakelijke ruimtes draait het om het vinden van de perfecte balans tussen stijl en functionaliteit. Je wilt natuurlijk dat je Floer lang meegaat in de zakelijke omgeving, maar ook dat deze sfeervol oogt om je bedrijf nog aantrekkelijker te maken voor klanten. Met het MEGAMAT Walvisgraat Click PVC en het Walvisgraat PVC hoef je niet te kiezen tussen stijl of functionaliteit; je kunt ze namelijk beide hebben! Dit type vloer brengt een gevoel van elegantie en klasse in elke commerciële omgeving, terwijl het de duurzaamheid en praktische eigenschappen biedt die essentieel zijn voor drukke locaties.

Of het nu gaat om een chique restaurant, een luxe hotel, een stijlvol kantoor of een prachtige showroom, een Walvisgraat PVC vloer zal elk interieur transformeren en een blijvende indruk achterlaten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis collectieboek?

Meer lezen?

Vraag het gratis Floer Collectieboek aan en blader door meer dan 80 pagina’s aan Floer inspiratie en collecties!

Aanvragen