• 15 - 35 Jaar Garantie
  • 100% duurzaam
Door: Matthijs
Leestijd: ~5 minuten

Mooi als hout, praktisch als PVC!

Na de vernieuwing van het Landhuis Laminaat, is het tijd voor de Click PVC collecties. De Click PVC vloeren zijn compleet vernieuwd volgens de huidige trends. Ook hebben we er een gloednieuwe collectie toegevoegd: Floer Visgraat Click PVC.

Eiken Design klik PVC vloeren

Floer Natuur Click PVC Veluwe Onbehandeld-Nieuw-bij-Floer-Click-PVC-vloeren
Floer Natuur Click PVC – Veluwe Onbehandeld

Deze prachtige vloeren bestaan uit 10 nieuwe kleuren in extra grote planken van 22,9 cm breedte bij 151 cm lengte! In de Click PVC collecties zijn alle vloeren afgewerkt met een prachtige matte look en hebben een voelbare eiken houtstructuur. Hierdoor is het Click PVC niet te onderscheiden van een natuurlijke houten parket vloer. Er zijn vier prachtige kleuren met een extra diepe V-groef rondom! De andere zes kleuren zijn voorzien van een subtiele microvelling. De collectie is 100% waterbestendig en dus zeer geschikt voor alle ruimtes in huis, ook de badkamer en keuken! Met de extra stabiele rigid mineraal kern kun je deze klik PVC vloeren ook eindeloos door leggen. Ideaal om eenheid in je interieur te creëren.

Heb je vloerverwarming in huis? Een PVC vloer is daar perfect geschikt voor. Met de lage warmteweerstand van 0,039 m2K/W laat deze doe-het-zelf PVC vloer warmte zeer goed door! Doe-het-zelf? Zeker! De extra lange en brede Click PVC planken zijn voorzien van de eenvoudige Fastclick verbinding. Dit is een uiterst snelle en betrouwbare verbinding die makkelijk zelf te leggen is.

Tegel Click PVC

Floer Tegel Click PVC Vaalserberg Donkergrijs-Nieuw-bij-Floer-Click-PVC-vloeren
Floer Tegel Click PVC – Vaalserberg Donkergrijs

Het Click Tegel PVC is niet te onderscheiden van steen en toch praktisch als PVC. De twee oude kleuren zijn vervangen met de komst van vier nieuwe kleuren. De sterke tegel vloeren zijn eenvoudig te reinigen, 100% waterbestendig en daardoor ook perfect voor in jouw badkamer en keuken.

De luxe plavuizen hebben een groot formaat van 91,4 x 45,7 cm! De zichtbare stenen structuur en luxe voeg benadrukken de prachtige, natuurgetrouwe steen uitstraling. De klik PVC Tegels hebben een ijzersterke slijtlaag van 0,55 mm en zijn daardoor zeer geschikt voor intensief huishoudelijk gebruik en intensief commercieel gebruik. Sterk, stabiel en ongekend realistisch, het Tegel Click PVC.

De rigide mineraal PVC vloeren hebben een natuurlijke leisteen structuur die ook voelbaar is. De tegels zijn gemakkelijk te reinigen en net als de andere hout look vloeren erg geschikt voor vloerverwarming. Daarnaast zorgt de slimme rigide mineralen kern voor een gezond binnenmilieu. Het Click PVC is eco-vriendelijk geproduceerd en bevat de laagst mogelijke emissiewaarde A+.

Visgraat Click PVC

Een volledig nieuwe collectie: het rigid Click Visgraat PVC. De collectie bevat vier prachtige kleuren met luxe matte afwerking. De vloeren zijn zeer gemakkelijk te leggen door een nieuwe verbinding speciaal gemaakt voor click visgraat vloeren: de I4F verbinding. De planken sluiten door deze verbinding makkelijker aan en kunnen met behulp van een rubberen hamer worden aangetikt en bevestigd. Dit zorgt voor een ‘corrigerende tik’ waardoor jouw Visgraat Click PVC vloer perfect zal aansluiten.

Het sfeervolle visgraatpatroon is goed te zien in het oppervlak door de luxe V-groef rondom de planken. Deze collectie met voelbaar eiken patroon is daarnaast heerlijk warm aan de voeten en ook weer 100% waterbestendig. Daarnaast zijn ook de Visgraat vloeren zeer geschikt voor vloerverwarming met de uiterst lage warmteweerstand van het Click PVC.

Floer Visgraat Click PVC Rijn Gerookt Wit
Floer Visgraat Click PVC – Rijn Gerookt Wit

De visgraatplanken zijn 61 cm lang en 12,2 cm breed. Iedere Floer uit de Visgraat Click PVC collectie heeft vele diverse plankdesigns waardoor de echte houten look wordt versterkt. Daarnaast heeft deze collectie een sterke slijtlaag van 0,55 mm en hebben ze de laagste mogelijke emissiewaarde A+.

Benieuwd naar de Floeren? Ontdek de 4 prachtige kleuren!
Rijn Gerookt Wit
IJssel Onbehandeld
Waal Cognacbruin
Eems Natuur Eiken

Het voordeel van een klik PVC vloer?

De super handige click verbinding natuurlijk! Deze klik PVC vloeren hoeven namelijk niet verlijmd te worden, met egaliseren is dit toch vaak een klusje voor de echte specialist. Deze PVC vloeren kan je gemakkelijk zelf leggen dankzij de handige en snelle Fastclick verbinding of de eenvoudige I4F verbinding bij het Visgraat. Click PVC collecties leg je met het gemak van laminaat. Waar laminaat tot 4 uur waterproof is, zijn deze PVC collecties 100% waterbestendig dankzij de slimme combinatie van steen mineralen met PVC! Waar Click PVC water tegenhoudt, laat het warmte juist door. Ideaal in combinatie met vloerverwarming. Bovendien zijn de klik PVC vloeren super mat afgewerkt en voorzien van een levensechte hout- of steenstructuur.

Alleen in combinatie met de druksterke Rigid Click PVC ondervloer, speciaal ontwikkeld voor het zware rigid click mineraal PVC, geven we 20 jaar garantie. Dit geldt voor alle vloeren uit de Click PVC collectie.

Floer Natuur Click PVC Onlanden Gerookt
Floer Natuur Click PVC – Onlanden Gerookt

 

Benieuwd geworden naar één van de vloeren? Ontdek de vloeren bij jouw dichtstbijzijnde Floer dealer! Neem ook eens een kijkje tussen het assortiment vloeren op de website! Hier vind je onder andere laminaat vloeren, Eiken Hout vloeren en PVC vloeren.

Gratis Collectieboek?

Meer lezen?

Vraag het gratis Floer Collectieboek aan en blader door meer dan 80 pagina’s aan Floer inspiratie en collecties!

Aanvragen