• 15 - 35 Jaar Garantie
  • 100% duurzaam
Door: Matthijs
Leestijd: ~4 minuten

Mooi als hout, praktisch als PVC!

Na de vernieuwing van het Landhuis Laminaat, is het tijd voor de ComfyClick PVC collecties. De Click PVC vloeren zijn compleet vernieuwd volgens de huidige trends. Ook hebben we er een gloednieuwe collectie aan toegevoegd: Floer ComfyClick Visgraat PVC.

ComfyClick Eiken Design PVC

Deze prachtige vloeren bestaan uit 10 nieuwe kleuren in extra grote planken van 22,9 cm breedte bij 151 cm lengte! In de ComfyClick PVC collecties zijn alle vloeren afgewerkt met een prachtige matte look en hebben een voelbare eiken houtstructuur. Hierdoor is het ComfyClick PVC niet te onderscheiden van een natuurlijke houten parket vloer. Er zijn vier prachtige kleuren met een extra diepe V-groef rondom! De andere zes kleuren zijn voorzien van een subtiele microvelling. De collectie is 100% waterbestendig en dus zeer geschikt voor alle ruimtes in huis, ook de badkamer en keuken! Met de extra stabiele rigid mineraal kern kun je deze vloeren ook eindeloos door leggen. Ideaal om eenheid in je interieur te creëren.Floer ComfyClick PVC Veluwe Onbehandeld

Heb je vloerverwarming in huis? Een PVC vloer is daar perfect geschikt voor. Met de lage warmteweerstand van 0,039 m2K/W laat deze doe-het-zelf PVC vloer warmte zeer goed door! Doe-het-zelf? Zeker! De extra lange en brede ComfyClick PVC planken zijn voorzien van de eenvoudige Fastclick verbinding. Dit is een uiterst snelle en betrouwbare verbinding die makkelijk zelf te leggen is.

ComfyClick Tegel PVC

Floer ComfyClick Tegel PVC Vaalserberg DonkergrijsHet ComfyClick Tegel PVC is niet te onderscheiden van steen en toch praktisch als PVC. De twee oude kleuren zijn vervangen met de komst van vier nieuwe kleuren. De sterke tegel vloeren zijn eenvoudig te reinigen, 100% waterbestendig en daardoor ook perfect voor in jouw badkamer en keuken.

De luxe plavuizen hebben een groot formaat van 91,4 x 45,7 cm! De zichtbare stenen structuur en luxe voeg benadrukken de prachtige, natuurgetrouwe steen uitstraling. De Tegels hebben een ijzersterke slijtlaag van 0,55 mm en zijn daardoor zeer geschikt voor intensief huishoudelijk gebruik en intensief commercieel gebruik. Sterk, stabiel en ongekend realistisch, het ComfyClick Tegel PVC.

De rigide mineraal PVC vloeren hebben een natuurlijke leisteen structuur die ook voelbaar is. De tegels zijn gemakkelijk te reinigen en net als de andere hout look vloeren erg geschikt voor vloerverwarming. Daarnaast zorgt de slimme rigide mineralen kern voor een gezond binnenmilieu. Het ComfyClick PVC is eco-vriendelijk geproduceerd en bevat de laagst mogelijke emissiewaarde A+.

ComfyClick Visgraat PVC

Een volledig nieuwe collectie: het ComfyClick Visgraat PVC. De collectie bevat vier prachtige kleuren met luxe matte afwerking. De vloeren zijn zeer gemakkelijk te leggen door een nieuwe verbinding speciaal gemaakt voor click visgraat vloeren: de I4F verbinding. De planken sluiten door deze verbinding makkelijker aan en kunnen met behulp van een rubberen hamer worden aangetikt en bevestigd. Dit zorgt voor een ‘corrigerende tik’ waardoor jouw ComfyClick Visgraat vloer perfect zal aansluiten.

Het sfeervolle visgraatpatroon is goed te zien in het oppervlak door de luxe V-groef rondom de planken. Deze collectie met voelbaar eiken patroon is daarnaast heerlijk warm aan de voeten en ook weer 100% waterbestendig. Daarnaast zijn ook de Visgraat vloeren zeer geschikt voor vloerverwarming met de uiterst lage warmteweerstand van het ComfyClick PVC.

Floer ComfyClick Visgraat PVC Rijn Gerookt Wit

De visgraatplanken zijn 61 cm lang en 12,2 cm breed. Iedere Floer uit de ComfyClick Visgraat collectie heeft vele diverse plankdesigns waardoor de echte houten look wordt versterkt. Daarnaast heeft deze collectie een sterke slijtlaag van 0,55 mm en hebben ze de laagste mogelijke emissiewaarde A+.

Benieuwd naar de Floeren? Ontdek de 4 prachtige kleuren!
Rijn Gerookt Wit
IJssel Onbehandeld
Waal Cognacbruin
Maas Naturel

Het voordeel van ComfyClick PVC?

De super handige click verbinding natuurlijk! Deze PVC vloeren hoeven namelijk niet verlijmd te worden, met egaliseren is dit toch vaak een klusje voor de echte specialist. Deze PVC vloeren kan je gemakkelijk zelf leggen dankzij de handige en snelle Fastclick verbinding of de eenvoudige I4F verbinding bij het Visgraat. ComfyClick PVC collecties leg je met het gemak van laminaat. Waar laminaat tot 4 uur waterproof is, zijn deze PVC collecties 100% waterbestendig dankzij de slimme combinatie van steen mineralen met PVC! Waar ComfyClick water tegenhoudt, laat het warmte juist door. Ideaal in combinatie met vloerverwarming. Bovendien zijn de PVC vloeren super mat afgewerkt en voorzien van een levensechte hout- of steenstructuur.

Alleen in combinatie met de druksterke ComfyClick ondervloer, speciaal ontwikkeld voor het zware rigid click mineraal PVC, geven we 20 jaar garantie. Dit geldt voor alle vloeren uit de ComfyClick PVC collectie.

Floer ComfyClick PVC Onlanden Gerookt

 

Benieuwd geworden naar één van de vloeren? Ontdek de vloeren bij jouw dichtstbijzijnde Floer dealer!