• 15 - 35 Jaar Garantie
  • 100% duurzaam
Door: Floor
Leestijd: ~4 minuten

Zoek je een vloer met extra grote visgraat planken? Toon ruggengraat met Walvisgraat! Deze keer een nieuwe collectie van Floer. Deze plak PVC vloeren zijn groots, zowel letterlijk als figuurlijk. Maar welke XL visgraat vloer is de populairste kleur?

Extra grote visgraat

Begin september 2019 lanceerde Floer een nieuwe collectie: de Floer Walvisgraat PVC vloeren. Een mooie collectie met extra grote visgraat PVC planken, verkrijgbaar in zes verschillende kleuren. Deze XL visgraat vloeren zijn groots, qua afmeting maar ook in design.

Waarom kiezen voor een visgraat vloer?

De reden om te kiezen voor een visgraat vloer is vooral een persoonlijke voorkeur. Naast dat het gewoonweg een populaire patroonvloer is, is het ook echt een ‘eyecatcher’ voor jouw interieur! Ben je benieuwd waarom enkele klanten van Floer gekozen hebben voor een extra grote visgraat vloer? De redenen die geregeld  genoemd worden zijn het tijdloze patroon, de sfeervolle uitstraling en dat deze vloeren met elke interieur stijl te combineren is.

Ook de mogelijkheden en keuzes in de verschillende vloeren zorgen ervoor dat veel klanten voor deze collectie kiezen. Zo kan je kleine Visgraat PVC planken kiezen van 60 x 12 cm, maar ook grotere planken gebruiken. Echter is de vraag naar nog grotere visgraat planken niet onopgemerkt gebleven bij Floer.

Floer Walvisgraat PVC Orka Onbehandeld extra grote visgraat
Floer Walvisgraat PVC – Orka Onbehandeld

De grotere broer van visgraat

En daar was Floer met het Walvisgraat PVC! Deze XL visgraat planken zijn extra groot, daarom noemen we de PVC collectie ook wel de grotere broer van de visgraat vloeren. Want dat zijn ze! Met een lengte van 91,4 cm en breedte van 15,2 cm maakt een walvisgraat vloer een opvallende indruk. De vloeren collectie bestaat uit zes unieke, eiken design vloeren met uiteraard bijpassende namen. De populairste kleur uit de Walvisgraat PVC collectie is ongetwijfeld de Orka Onbehandeld. Deze PVC vloer met een onbehandeld eiken uiterlijk, matte afwerking en luxe microvelling is een Floer waar je niet omheen kan. De structuur in de planken zorgt voor een realistische houtlook die ook voelbaar is. Naast de Orka Onbehandeld is ook de Balein Beige en de Walvisgraat PVC – Cetus Crème een populaire kleur. De XL vloeren zijn eenvoudig te combineren met elke interieur stijl.

Welke walvisgraat past bij welke stijl?

Floer-Walvisgraat-PVC-Balein-Beige-product-topdown
Floer Walvisgraat PVC – Balein Beige

Welke Walvisgraat PVC vloer pas bij welke interieur stijl? Heb je een industrieel interieur? Dan is de XL visgraat vloer in de kleur Orka Onbehandeld of de Balein Beige perfect. Deze licht eiken vloeren zullen perfect staan in deze woonstijl. Heb je een urban jungle inrichting? Combineer dit met de Cetus Crème kleur! Voor een meer landelijke inrichting adviseren we de Narwal Nootbruin. Deze donkerbruine XL visgraat vloer heeft een enorme diepte en lijkt bovendien op een echte houten vloer!

Doordat de vloeren van PVC zijn gemaakt, zitten er eindeloos veel voordelen aan. De PVC vloeren kunnen zowel in de keuken als in de badkamer gelegd worden! Hierdoor kun je jouw vloer in de gehele woning leggen en kan jij jouw interieur in iedere ruimte doortrekken. Deze dryback PVC vloeren moeten worden verlijmd op de ondergrond, waardoor het in de meeste gevallen nodig is om deze te egaliseren

Toon ruggengraat met Walvisgraat!

Durf jij het aan? Toon ruggengraat met walvisgraat en kies voor een extra grote visgraat vloer! Ontdek de hele Walvisgraat collectie of bestel een proefstaal van jouw favoriete XL visgraat vloer.

Bekijk het gehele assortiment!

Naast Visgraat en Walvisgraat bevat het assortiment talloze andere vloeren. Zo zijn laminaat vloeren ook beschikbaar in een Visgraat patroon. 100% waterbestendige PVC vloeren zijn onder andere verkrijgbaar in Klik PVC, PVC tegel en Plak PVC en breed PVC. Je kunt altijd jouw favoriete Floer bekijken bij de dichtstbijzijnde dealer!

Gratis Collectieboek?

Meer lezen?

Vraag het gratis Floer Collectieboek aan en blader door meer dan 80 pagina’s aan Floer inspiratie en collecties!

Aanvragen